Νωρίτερα ο αγώνας της Καλαμάτας με τον Ζακυνθιακό


ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 3.30 Μ.Μ.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ Η «TOYOTA ΚΑΚΟΥΡΟΣ» ΚΑΙ… ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Του Νίκου Μπαλόπουλου
Η ομάδα του Ζακυνθιακού κατέθεσε αίτημα αλλαγής της ώρας του παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής, ζητώντας να ξεκινήσει αυτό στις 3.30 μ.μ., με την Καλαμάτα να συναινεί και την ΕΠΟ ν’ ανακοινώνει σήμερα το τυπικό κομμάτι. Είναι κάτι που συνηθίζεται άλλωστε σε παιχνίδια των Ζακυνθινών, μακριά από την έδρα τους – το ίδιο ισχύει και στις αντίθετες περιπτώσεις στα ματς μέσα στη Ζάκυνθο για τους φιλοξενούμενους – προκειμένου να διευκολύνονται κατά την επιστροφή τους.
Η αλλαγή αυτή δεν επηρεάζει βεβαίως την ετοιμασία της ομάδας του Νίκου Κουρμπανά, που ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Ασπροχώματος την προετοιμασία της, θέτοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση της τρίτης συνεχόμενης νίκης, που θα τη διατηρήσει στα ψηλά.
Η έναρξη της προετοιμασίας έκρυβε κάποια μικροπροβλήματα, καθώς Τριάντος και Ρούσσης δεν συμμετείχαν στην προπόνηση αντιμετωπίζοντας ενοχλήσεις, όμως και οι δυο τους αναμένεται να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους. Στον αντίποδα, εκτός μάχης έχει τεθεί ο Δημήτρης Πολυχρόνης, μαζί με τον Αργυρόπουλο, αλλά και τους Σκάρο, Δημητριάδη που ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα.

Βασικός χορηγός η “ΤΟΥΟΤΑ Κακούρος»
Η χθεσινή ημέρα περιλάμβανε και την τυπική βεβαίωση μιας πραγματικότητας. Το είχαμε αποκαλύψει άλλωστε από το «Θάρρος» εδώ και αρκετές ημέρες, ότι εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου θα είναι ο βασικός χορηγός της φανέλας της Καλαμάτας. Πράγματι, το γραφείο Τύπου της ομάδας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας, ανακοινώνοντας ότι βασικός χορηγός στη φανέλα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα είναι η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων TOYOTA Κακούρος. Επίσης και αρχής γενομένης από το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ζακυνθιακό, έγινε γνωστό ότι την εμφάνιση της Καλαμάτας θα κοσμούν τα λογότυπα τριών ακόμη χορηγών. Πιο συγκεκριμένα στη φανέλα θα υπάρχει διαφήμιση από τα Καφεκοπτεία «Σπίνος» και τις Ασφάλειες «Λαλάκος – Γερονικολός», ενώ στο σορτσάκι θα υπάρχει η διαφήμιση του γυμναστηρίου «Reaction”.