Παιχνίδια για γκολ σήμερα στο Στοίχημα


Τρεις αναμετρήσεις αξίζει να κυνηγήσουμε στα γκολ.
Στο Μάντσεστερ, η Σίτι υποδέχεται την Τότεναμ, στο παιχνίδι που συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον προκειμένου να διαπιστώσουμε αν μπορεί κάποια στιγμή η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο να προκαλέσει ζημιά σε μια τοπ ομάδα εκτός έδρας. Πιστεύω ότι οι Λονδρέζοι θα καταφέρουν τουλάχιστον να σκοράρουν και θα οδηγήσουν το ματς στο over.
Στο «Χόθορνς», η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν τα τελευταία χρόνια αρκετά θεαματικά παιχνίδια. Πιστεύω ότι για ακόμη μια φορά θα καταφέρουν να σκοράρουν και το goal/goal θα βγει σχετικά εύκολα.
Τέλος, στο Emirates, η Άρσεναλ μπορεί να ξεσπάσει απέναντι στη Χαλ και να βγάλει το over μόνη της, ενώ δεν αποκλείω και η ομάδα του Στιβ Μπρους να συνεχίσει να σκοράρει, κάτι που καταφέρνει με ιδιαίτερη συχνότητα μέχρι στιγμής.
 
159 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ OVER 1.50
 
434 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. G/G 1.45
ΠΗΓΗ: KING BET
 
297 ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2 ΗΜ. 1,75
Στο ρελαντί θα περάσει η Γιουβέντους και, μάλιστα, από ημίχρονο… Ας μην ξεχνάμε ότι η Σασσουόλο διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Πάμε με «διπλό» ημίχρονο στο 1,75.
 
434 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. OVER  1.50
Με τέτοια παράδοση (δείτε τα ειδικά στοιχήματα) σε over και με τη φετινή εικόνα της Γιουνάιτεντ, ήταν σχεδόν «μονόδρομος» το να προβώ στην πρόταση αυτή. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ακόμα η Γιουνάιτεντ δεν έχει γίνει αξιόπιστη, δε θέλησα να μπλέξω με το διπλό…
 
203 ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ    ΟVER    1.70
Καμία δε θα πάθει αμυντικά. Το παιχνίδι είναι πολύ πιθανό να γίνει… ροντέο. Οver στο 1.70 παρακαλώ.
 
181     ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ  G/G 1.50
Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα το παιχνίδι, η Έβερτον λίγο καλύτερη, σκοράρει εύκολα. Από την άλλη, η Άστον Βίλα δε θα μείνει «άσφαιρη». G/G με απόδοση 1,50.
 
180 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΧΑΛ 1 ΗΜ. 1,65
Αν και με απουσίες, η Άρσεναλ είναι αξιόπιστη και θα κάνει τον άσο από ημίχρονο. Παίζει δυνατά και το over του 1,45. Ξεκινάμε από τον άσο του ημιχρόνου στο 1,65 και το over του 1.45.
 
176 ΜΠΑΓΕΡΝ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ G/G 1,80
H Bέρντερ δυσκολεύεται γενικά να βρει ρυθμό. Από την άλλη μεριά, η Μπάγερν κάνει πολύ επιθετικό παιχνίδι… Επιλέγουμε έτσι απλά το G/G του 1.80 και δυνατά το 4-6 goal με απόδοση 2,10.