Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: Συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου


Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον κύκλο θεατρικού παιχνιδιού 
Με εντατικό ρυθμό ξεκίνησε η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας τις ποικίλες και πολλαπλές πολιτιστικές της δραστηριότητες.
Ειδικότερα, συνεχίζονται οι εγγραφές για τον πρώτο τρίμηνο κύκλο θεατρικού παιχνιδιού, κάθε απόγευμα 6.00-8.00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Λόγω αθρόας προσέλευσης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Επίσης, τα μέλη της θεατρικής ομάδας των εφήβων άρχισαν με μεγάλο ενθουσιασμό τα μαθήματα θεάτρου με τη σκηνοθέτιδα Όλγα Αλεξανδροπούλου, από το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, ενώ συνεχίζονται κάθε Σάββατο και Κυριακή, 5.00-7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του συλλόγου.
Στο μεταξύ, σήμερα αναχωρεί η ομάδα κουκλοθέατρου του συλλόγου για το Κιλκίς, όπου θα πάρει μέρος στο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου (την Κυριακή 5/10 στις 10.00 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Κιλκίς) με το έργο «Ο Εγωιστής Γίγαντας» του Όσκαρ Ουάιλντ, σε μουσική του Νίκου Ξανθούλη.
Τέλος, συνεχίζονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες για την παρουσίαση της  μουσικής συναυλίας με τον τίτλο «Εικόνες μουσικής… σε ηχοχρωμάτων τόπους». Πρόκειται για μια μουσική παράσταση του Μάνου Αβαράκη, όπου ο κορυφαίος σολίστας της Φυσαρμόνικας και των Αυλών παρουσιάζει συνθετική δουλειά του πάνω σε ποίηση νεοελλήνων ποιητών, πλαισιωμένη από λυρικές μελωδίες ποικίλων μουσικών παραδόσεων.