Προσπάθεια «ανάτασης» και ανοίγματος στον κόσμο στην Καλαμάτα εν όψει ντέρμπι


ΜΟΝΑΔΙΚΗ «ΔΥΣΚΟΛΙΑ» ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ

Δύο στοιχεία βρίσκονται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες και εν όψει της Κυριακάτικης μεγάλης εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, για τους ανθρώπους της Καλαμάτας, που έχουν επικεντρωθεί σε ψυχολογικό μέρος και επαφή με το φίλαθλο κοινό της ομάδας. Από τη μια πλευρά οι ενέργειες, κυρίως του τεχνικού επιτελείου αλλά και της διοίκησης, εστιάζονται στο πολυπόθητο ψυχολογικό «ανέβασμα» των ποδοσφαιριστών και από την άλλη στη συσπείρωση του κόσμου, που είναι βέβαιο ότι μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση σε τέτοια παιχνίδια.
Μπορούμε να πούμε ότι οι ενέργειες δείχνουν ν’ αποδίδουν, αν και σε κάποιους η τιμή του βασικού εισιτηρίου, δηλαδή τα 10 ευρώ δείχνει μεγάλη, καθώς τόσο οι οργανωμένοι, όσο και οι απλοί φίλαθλοι της Μαύρης Θύελλας, είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν όμορφη, ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Απέναντι στην Καλαμάτα θα βρεθεί μια ομάδα με ιστορία, κόσμο αλλά και πολύ καλό ρόστερ, ικανό να κοιτάξει ψηλά. Αυτά από μόνα τους, αλλά ακόμα περισσότερο η ανάγκη κατάκτησης του τριπόντου μετά τα δύο σερί ισόπαλα αποτελέσματα, ωθούν τον κόσμο της Μαύρης Θύελλας στο να βρεθεί μαζικά στο Δημοτικό Στάδιο την Κυριακή το μεσημέρι, εφόσον βεβαίως το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες.
Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος, ενώ το σημερινό πρόγραμμα έχει προπόνηση στα Αρφαρά. Μπορεί τα προβλήματα να έχουν εκμηδενιστεί πλέον, καθώς παραμένει μονάχα αυτό του Αργυρόπουλου, όμως οι γηπεδικές δυσκολίες παραμένουν, με την Καλαμάτα να προπονείται εκτός Δημοτικού Σταδίου για περίπου δύο εβδομάδες.
Οι ιθύνοντες της Μαύρης Θύελλας ευελπιστούν ότι τουλάχιστον αύριο οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλές και θα μπορέσει η ομάδα στο κλείσιμο της προετοιμασίας να μπει στον αγωνιστικό χώρο όπου θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Κυριακής.
Ν. Μπ.