Προχωρά το θέμα της σίτισης των μαθητών στα σχολεία της Καλαμάτας

Προχωρά το θέμα της σίτισης των μαθητών στα σχολεία της Καλαμάτας

Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας του επαναδημοπρατούμενου διαγωνισμού για την «Προμήθεια σάντουιτς σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Καλαμάτας περιόδου 2014-2015», έγινε- μεταξύ άλλων- χθες συζήτηση στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας.
Για την προμήθεια σάντουιτς, ώστε να δίδεται δεκατιανό σε οικονομικώς αδύνατους μαθητές, προβλέφθηκαν 27.975,20 ευρώ. Προσφορές υπέβαλαν τρεις ενδιαφερόμενοι και ανακηρύχθηκε μειοδότης ο Παναγιώτης Σπάλλας του Λεωνίδα, έναντι 18.513 ευρώ.
Επίσης, αποφασίστηκε η απόδοση λογαριασμού των απαιτούμενων δαπανών για την καταβολή χρηματικών επάθλων σε μαθητές του 6ου Γυμνασίου Καλαμάτας για τη διάκρισή τους στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Ήδη, ως γνωστόν, ο δήμαρχος Π. Νίκας έχει επιδώσει σε καθέναν από τους μαθητές χρηματικό έπαθλο, ώστε να διευκολυνθεί η μετάβασή τους στο Σότσι Ρωσίας για τον παγκόσμιο διαγωνισμό.
Τέλος, εγκρίθηκε η ανάθεση επίδοσης σε δικαστικό επιμελητή. Το θέμα αφορά σε απόφαση δικαστηρίου με την οποία αναγνωρίσθηκε ο Δήμος κύριος κατά 100% ενός ακινήτου, ώστε να γίνει ορθή καταχώριση στο Κτηματολόγιο.
Α.Π.