Το «Θάρρος» προτείνει για σήμερα


205 ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ ΟVER    1,60
Καμία δεν πείθει αμυντικά. Το παιχνίδι είναι πολύ πιθανό να γίνει… «ροντέο». Οι κάκιστες άμυνες μας οδηγούν στο over του 1,60.
 
198 ΓΕΟΒΙΛ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ     Χ(2) 2,25
Αποδόσεις εκτός έδρας στο 2,25 δεν περνούν απαρατήρητες… Έχει αξία το διπλό της Ροτσντέιλ και θα το τιμήσουμε… Παίζει δυνατά και το Over για τους φίλους των γκολ με απόδοση στο 1,70.
 
127 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΚΟΛΩΝΙΑ OVER    1,65
Παίζεται άνετα το Over σε αυτές τις αποδόσεις. Δεν υπάρχει καν σχόλιο… Δαγκωτό Over στο 1,65 που φαντάζει στάνταρ. Τέλος, με λίγο ρίσκο παίζει και ο άσος για τη Βέρντερ Βρέμης.
 
398 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  1    1,50
Τελικά, καμία φορά τα λεφτά πιάνουν τόπο. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Ολυμπιακού, ο Ρομπέρτο, έκανε (πάλι) απόσβεση των 6 εκατ. ευρώ. Γιατί σαφώς ο Ολυμπιακός πιστώνεται ένα θρίαμβο με τη Γιουβέντους.
Πάμε, όμως, στα δικά μας για το ντέρμπι… Υπάρχει τεράστια διαφορά υπέρ του Ολυμπιακού και πόσω μάλλον μέσα στο «φρούριο Γ. Καραϊσκάκης». Τα γαυράκια πετούν φλόγες. Με ψήνει και το 1 ημ. στο 1,95. Όπως και να έχει… νίκη στο ρελαντί για τον Ολυμπιακό.
 
157 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2 ΗΜ.   1,85
Τα 9 από τα 11 τελευταία της Γουέστ Χαμ είχαν τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αγουέρο (Σίτι) πέτυχε 11 γκολ στα τελευταία 13 εκτός έδρας παιχνίδια. Έχουμε να κάνουμε με μια άκρως επιθετική και σταθερή ομάδα όπως η Μάνσεστερ Σίτι με μεγάλο σύνολο… Ουδεμία αντίρρηση και στο Οver του 1,45.
2ΗΜ 1,85 και «στάνταρ» over 1,45.
 
254 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ. – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 4-6 ΓΚΟΛ 2,10
Πολύ οριακό το προβάδισμα της Ρεάλ, όχι ικανό για να μας «στείλει» στον άσο. Η Μπάρτσα είναι προφανές ότι μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό. Ποδοσφαιρική πανδαισία  και τριπλή στο Clasico, δε θέλει πολύ για να ξεφύγει το σκορ.
Τα έξι από τα επτά τελευταία ντέρμπι στο «Μπαρναμπέου» για το πρωτάθλημα εμφάνισαν G/G. Ο αντίστοιχος συνολικός απολογισμός με γηπεδούχο τη Ρεάλ Μαδρίτης και πάντα για το πρωτάθλημα είναι 51-14-18.
 
273 ΜΙΛΑΝ – ΚΙΕΒΟ OVER     1,65
Δεν παίζεται ο άσος σε αυτές τις αποδόσεις, έστω κι αν θεωρώ ότι το πιθανότερο είναι η Μίλαν να επιστρέψει στις νίκες. Λόγω της μέχρι τώρα εικόνας των «ροσονέρι» αλλά και της παράδοσης, στρέφομαι στο over.
 
Νίκη για Ολυμπιακό
Φτάσαμε, λοιπόν, στο πολυαναμενόμενο ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ! Η αποστολή που χωρίζει τα μπάτζετ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού δεν παραπέμπει σε ντέρμπι προηγούμενων ετών, θα ισχυριστεί κάποιος. Σε ό,τι αφορά τους στόχους των δύο, ίσως και να συμφωνούμε, σε ό,τι αφορά ωστόσο το πρεστίζ δεν αλλάζει τίποτα.
Με μεγαλύτερη απόσταση στα μπάτζετ εξάλλου, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μία από τις μεγαλύτερες νίκες του στο Φάληρο την περσινή σεζόν. Μία νίκη που, αν δεν είχε έρθει με την έκταση που ήρθε, ενδεχομένως να μην ανάγκαζε και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να μιλήσει για το ελληνικό clasico στις δηλώσεις του λίγα λεπτά μετά το θρίαμβο επί της Γιουβέντους.
Πάντως, από τον περσινό Παναθηναϊκό στο φετινό Παναθηναϊκό υπάρχουν διαφορές και όσοι περιμένουν να δουν κάτι ανάλογο με το περσινό, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν. Εξάλλου, η συχνότητα τέτοιων επιτυχιών για φιλοξενούμενες ομάδες σε ντέρμπι γίνονται μια φορά τη 10ετία. Η μεγαλύτερη διαφορά της περσινής ομάδας του Αναστασίου με τη φετινή είναι αναμφίβολα οι απαιτήσεις που έχει δημιουργήσει η περσινή σεζόν. Απαιτήσεις που και λόγω αγωνιστικών ατυχιών (τραυματισμός Μπεργκ) δεν ικανοποιούνται.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε, επίσης, πως οι «πράσινοι» πέρσι δεν είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ενώ τώρα πάνε στο Φάληρο με μια ημέρα λιγότερη ξεκούρασης από τον αντίπαλό τους και προερχόμενοι από ταξίδι. Δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως πέρσι πήγαν στο Φάληρο με το στράικερ των 16 γκολ Μπεργκ, που σκόραρε και έδωσε ασίστ, ενώ φέτος προσπαθούν κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους να βρουν λύσεις, πότε με τον Καρέλη, πότε με τον Κλωναρίδη, πότε με τον Ντίνα και πότε με τον Πέτριτς, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει ξεκάθαρη επιλογή για επιθετικές λύσεις.
Ο Ολυμπιακός πέρσι επέλεξε να πάει στο ντέρμπι με την ενδεκάδα που έπαιξε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μίτσελ τα άκουσε, βέβαια, για την επιλογή του και θα έχει πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι ενδεκάδα θα παρατάξει.
ΠΗΓΗ: KING BET