Μετά το ρεπό στα δύσκολα σήμερα με Μεσολόγγι η Καλαμάτα ‘80


ΣΤΙΣ 6 Μ.Μ. ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

ΧΡ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ…

«Ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι» προβλέπει ο Χρήστος Δημητρακόπουλος ότι θα είναι η απογευματινή αναμέτρηση της Καλαμάτας ’80 με τη ΓΕ Μεσολογγίου για την 7η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ των ανδρών και είναι φυσικά καθ’ όλα ευπρόσδεκτη για τους φίλους του ΑΟΚ και του αθλήματος, μετά το ρεπό της περασμένης εβδομάδας. Ο νεαρός τεχνικός του τοπικού μας συγκροτήματος επισημαίνει τη δυσκολία του αγώνα και την ισχύ του αντιπάλου, μεταφέροντας ότι η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας είναι «δυνατή επιθετικά, με έμπειρους παίκτες που έχουν αγωνιστεί χρόνια στην κατηγορία», καθώς επίσης «Επικίνδυνη και με υψηλούς στόχους».
«Με ανησυχεί λίγο το γεγονός ότι ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι έρχεται μετά το ρεπό μας, αλλά κι έναν αγώνα που προηγήθηκε με τη Λαμία που ήταν πολύ εύκολος και όσο να ‘ναι αυτό έχει αγωνιστικές επιπτώσεις και μπορεί να σε βγάλει εκτός ρυθμού» εκμυστηρεύεται τους φόβους του ο νεαρός τεχνικός, εκφράζοντας όμως παράλληλα την εμπιστοσύνη του στους παίκτες και την ομάδα: «Έχουμε μιλήσει με τα παιδιά, κάναμε ανάλυση του αντιπάλου, αλλά το πιο σημαντικό είναι η δική μας η ομάδα: Πρέπει να είμαστε σοβαροί συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που πρέπει και μπορούμε. Παλεύουμε και κάνουμε μεγάλη προσπάθεια όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες για να αντεπεξερχόμαστε στις δυσκολίες και να είμαστε έτοιμοι κάθε Σάββατο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και θέλουμε φυσικά να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα τόσο στον αγώνα με το Μεσολόγγι, αλλά και μέχρι το τέλος»…
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον ΑΟΚ, καθώς στη διάθεση του Χρήστου Δημητρακόπουλου θα είναι και οι στρατευμένοι Β. Ντάκουρης και Καρράς. Τη 12άδα αναμένεται να συμπληρώσουν οι: Μπουσούνης, Αποστολόπουλος, Μάνα, Κακαλέτρης, Μανιατέας, Κωτσάκης, Περπινάκης, Βραχνάς, Π. Ντάκουρης και Εξαρχέας.

Ανδρών (2ος Όμιλος)
Σάββατο
18.00 ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80-ΓΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Χανδρινός-Σαραβελάκης (σημ. Καραφώτη)
18.00 ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΕΤΟΣ.2013-ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ Μπακλέσης-Σπυρόπουλος
17.00 ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ-ΑΠΣ ΦΘΙΑ Κατσούλης-Πρέντζας

Κυριακή
17.00 ΑΣΠ ΕΡΜΗΣ-ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ Γκόλφης-Πετούσης
18.00 ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ Καψάσκης-Λεβέντης