Μονομερή… αγωνιστικά αντανακλαστικά και νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας


Όσο ζεις μαθαίνεις. Τελευταία μας ανακάλυψη ότι υπάρχει και νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας. Η πλέον πρόσφατη εμφάνισή της ήταν για το Δήμο Μεσσήνης και την προκήρυξη για την πλήρωση ενός ατόμου ως ειδικού συνεργάτη, με πτυχίο ή δίπλωμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών, με εξειδίκευση σε θέματα αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου. 
Αφού κατακεραυνώνει το δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο (σ.σ. και καλά κάνει, αν είναι τα πράγματα όπως τα παρουσιάζουν), υπογραμμίζει ότι «οι μέρες ασυδοσίας του είναι μετρημένες…!». 
Εκείνο που μας έκανε εντύπωση, όμως, είναι το γεγονός ότι η εν λόγω κομματική νεολαία παρέμεινε εν υπνώσει, ακόμα και όταν ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Σταμάτης Μπεχράκης, εξέθετε τη Δημοτική Αρχή, μόλις πριν από λίγες ημέρες, για τις μεθόδους που χρησιμοποίησε για την πρόσληψη 20 εργατών διαφόρων ειδικοτήτων, αλλά και όταν το «Θάρρος» αρθρογραφούσε για τις απευθείας αναθέσεις έργων της ίδιας Δημοτικής Αρχής. 
Η απορία μας λύθηκε, όταν διαπιστώσαμε ότι ο λόγος που διαμαρτυρήθηκε η νεολαία του κόμματος είναι γιατί απορρίφθηκε μέλος της από το διαγωνισμό του Δήμου Μεσσήνης!  
Με τέτοια μονομέρεια, όμως, και λειψή αντίληψη της τοπικής πραγματικότητας, καλύτερα θα ήταν οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσουν να πίνουν το φραπεδοκαπουτσίνο τους… 
Α.Π.