Ξεσηκωμός για το ντέρμπι της Κυριακής με Παναργειακό


Από τη στιγμή που επισημοποιήθηκε η επανέναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων, το μυαλό όλων στις τάξεις της Μαύρης Θύελλας βρίσκεται στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναργειακό, που θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι της ομάδας κινούνται ήδη σε ρυθμούς Άργους, με τον κόσμο της Μαύρης Θύελλας να ετοιμάζεται να κατακλείσει το γήπεδο, αποτελώντας τον 12ο παίκτη της ομάδας. Βεβαίως από την πλευρά τους και τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος κινούνται σε έντονους ρυθμούς, και ο Νίκος Κουρμπανάς προσπαθεί να διαμορφώσει ιδανικές συνθήκες αγωνιστικά και ψυχολογικά, προκειμένου να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Ο πολύπειρος τεχνικός δεν θα βρίσκεται όμως αυτή τη φορά στον πάγκο, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή του επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου 10 ημερών και χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ, όπως άλλωστε και στην ομάδα, για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με την Κύμη.
Το στοιχείο αυτό δεν αποτελεί σίγουρα ιδανική εξέλιξη, όμως υπάρχει η θέληση να ξεπεραστεί και κυρίως υπάρχει η αποφασιστικότητα των παικτών για τη νίκη, που θα φέρει την ομάδα ακόμα πιο κοντά στο στόχαστρο. Η προετοιμασία βαδίζει πλέον στην τελική ευθεία με το πρόγραμμα να επικεντρώνεται στο κομμάτι της τακτικής και τις τελευταίες προπονήσεις να γίνονται κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, αλλά με πολύ πάθος και δύναμη.
Θυμίζουμε ότι εκτός μάχης έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Τσάτσος και ο τραυματίας Σαλαπάτας, όπως άλλωστε και οι Χαρίτος, Πολυχρόνης, που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο βαθμός ετοιμότητας των Τριάντου, Γεωργακόπουλου και Αργυρόπουλου.
 

Σε λειτουργία η… κινητή μπουτίκ της Μαύρης Θύελλας
Με πρωτοποριακές ιδέες, χωρίς παρέκκλιση από τον αρχικό σχεδιασμό και κινήσεις που γίνονται για πρώτη φορά στα χρονικά της ομάδας, υλοποιείται το πλάνο του σχεδιασμού μάρκετινγκ της Καλαμάτας. Οι φίλοι της θα έχουν στην διάθεσή τους, από την Κυριακή ένα ακόμη σημείο πώλησης των προϊόντων της ομάδας καθώς μετά το περίπτερο, σε λειτουργία θα μπει και η κινητή μπουτίκ! Πρόκειται για ένα ειδικά διαμορφωμένο τρέιλερ μήκους 7 μέτρων (!) το οποίο θα βρίσκεται σε όλα τα εντός έδρας ματς στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού σταδίου.
Οι φίλοι της «Μαύρης Θύελλας» θα μπορούν να προμηθευτούν τις επίσημες φετινές φανέλες (ασπρόμαυρη και λευκή Nike, σε μεγέθη για μικρούς και μεγάλους) καθώς επίσης κασκόλ, μπρελόκ, κούπες και σκουφιά, ενώ στην γκάμα των προϊόντων προστέθηκαν φούτερ, λάβαρα, σακίδια και αναπτήρες. Όλα στα χρώματα του αγαπημένου μας συλλόγου και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
Από το Σάββατο η διάθεση των εισιτηρίων
Όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της Κυριακής, θα γίνεται από το περίπτερο (Ναυαρίνου και Φαρών) αύριο Σάββατο (11:00 έως τις 15:00) και την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 15:00. Επίσης εισιτήρια θα βρίσκονται στα εκδοτήρια του σταδίου από τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Εμβόλιμες από την ΕΠΟ αλλά… χωρίς Καλαμάτα
Δύο εμβόλιμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής όρισε η ΕΠΟ προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που προέκυψαν στο πρόγραμμα εξαιτίας των αναβολών αλλά σε καμία απ΄ αυτές δεν θα αγωνιστεί η Καλαμάτα.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 17/12 η 11η αγωνιστική όλων των ομίλων ενώ επίσης Τετάρτη στις 28/1/2015 θα διεξαχθεί η 16η αγωνιστική στον 1ο, 2ο και 3ο όμιλο. Η Καλαμάτα δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς την 11η αγωνιστική έχει το προκαθορισμένο ρεπό της ενώ την 16η επρόκειτο να αντιμετωπίσει την Κύμη η οποία όμως έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Ωστόσο, σε διάστημα δυο εβδομάδων, αρχής γενομένης από την Κυριακή και το παιχνίδι με τον Παναργειακό, η «Μαύρη Θύελλα» θα δώσει τέσσερα ματς καθώς παρεμβάλλεται και το Κύπελλο με την αναμέτρηση για την ημιτελική φάση απέναντι στη Δόξα Ν. Μανωλάδας που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Καλαμάτας μετά τις αλλαγές που αποφασίστηκαν διαμορφώνεται, μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, ως εξής:
8η αγων. 30/11/2014 (15:00): ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Παναργειακός
9η αγων. 07/12/2014 (15:00): Αστέρας Μαγούλας –ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Κύπελλο 3η αγων. (ημιτ.) 10/12/2014 (14:00): ΚΑΛΑΜΑΤΑ- Δόξα Ν. Μανωλάδας
10η αγων. 14/12/2014 (15:00): ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Δόξα Ν. Μανωλάδας
11η αγων. 17/12/2014 (15:00): Ρεπό
12η αγων. 21/12/2014 (15:00): ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Αιολικός
13η αγων. 11/01/2015 (15:00): Μανδραϊκός –ΚΑΛΑΜΑΤΑ
14η αγων. 18/1/2015 (15:00): ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΑΟ Λουτράκι
15η αγων. 25/1/2015 (15:00): ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Παναρκαδικός
 
 

Οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής… Ο Δραγάτης (Αν. Αττικής) στο Δημοτικό Στάδιο
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τα ονόματα των διαιτητών, που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ ΄Εθνικής, στο πλαίσιο της οποίας η Καλαμάτα υποδέχεται τον Παναργειακό και ο κλήρος πέφτει στον κ. Δραγάτη του Συνδέσμου Ανατ. Αττικής. Αναλυτικά το πρόγραμμα με διαιτητές και βοηθούς, έχει ως εξής…
Σάββατο 29/11
Μανδραϊκός – Βύζας Μεγάρων
Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), Γκοτσόπουλος, Οικονόμου (Αχαΐας)
Κυριακή 30/11
Παναρκαδικός – Αχαϊκή
Δημητρόπουλος, Κετσίμος, Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)
Καλαμάτα – Παναργειακός
Δραγάτης, Ρούντος, Τσαλίκογλου (Ανατ. Αττικής)
ΠΑΟ Βάρδας – Αστέρας Μαγούλας
Νίκας, Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Σταματάκος (Λακωνίας)
Πανελευσινιακός – Δόξα Μανωλάδας
Περράκης, Νιδριώτης, Πασπάτης (Αθηνών)
Αιολικός – Ζακυνθιακός
Βικτωράτος, Κιούσης, Τζιλίρης (Πειραιά)