Χωρίς δράση και η εβδομάδα που ακολουθεί για τη Μαύρη Θύελλα


ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ

Όπως όλα δείχνουν, ούτε την προσεχή Τετάρτη θα διεξαχθούν παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, κάτι που ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΟ, Μιχάλης Τζανόπουλος…
«Από τη στιγμή που δεν ορίστηκαν οι αγώνες, τότε είναι οριστικό ότι την επόμενη Τετάρτη δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση. Τα παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής αναβάλλονται», είπε ο κ. Τζανόπουλος, που ζήτησε υπομονή λίγων ωρών για το τι θ’ ακολουθήσει…
«Αυτό θα το δούμε στις αρχές της εβδομάδας και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις, για το αν συνεχίσει η ΚΕΔ/ΕΠΟ να μην ορίζει διαιτητές ή υπάρξει κάποια άλλη απόφαση».
Η εξέλιξη αυτή υποχρεώνει τον Νίκο Κουρμπανά να πορευτεί με συνεχείς προπονήσεις, επιδιώκοντας τη διατήρηση της ομάδας σε υψηλά επίπεδα μέσω των προπονήσεων. Χθες η ομάδα προπονήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο – το πρόγραμμα είχε οικογενειακό δίτερμα – εκεί όπου θα γίνει και σήμερα το μεσημέρι η προπόνηση. Μοναδικό θετικό αντίκτυπο της διακοπής του πρωταθλήματος, είναι αυτό του χρόνου που κερδίζουν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα από τραυματισμός. Ο Τριάντος είναι πλέον έτοιμος, ο Αργυρόπουλος ανεβάζει στροφές, ενώ και ο Γεωργακόπουλος θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του, μολονότι οι ιθύνοντες του τεχνικού επιτελείου περιμένουν να κάνει αύριο ακτινογραφία για να φανεί το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση μετά τον τραυματισμό του στο δάχτυλο.
Όσον αφορά τον Νίκο Χαρίτο, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς, ενώ τέλος μπαίνουν σιγά σιγά μιας και δεν υπάρχει βιασύνη οι Τσάτσος και Χριστοφιλέας που ταλαιπωρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες από μικροτραυματισμούς.
Ν. Μπ.