Όλοι μαζί για τη νίκη με Παναργειακό…


Στο γήπεδο του Ασπροχώματος φιλοξενήθηκε τελικά και η χθεσινή προπόνηση της Καλαμάτας προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος του Σταδίου της Παραλίας πριν την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση της Κυριακής (3 μ.μ.) με τον πρωτοπόρο Παναργειακό.
Το 3ποντο είναι το μοναδικό που έχουν όλοι στο μυαλό τους στο στρατόπεδο της Μαύρης Θύελλας και οι φίλαθλοι είναι έτοιμοι από την πλευρά τους να παίξουν το ρόλο που τους αναλογεί, αυτό του 12ου παίκτη…
Το σημερινό πρωινό χαλάρωμα θα γίνει κανονικά στο γήπεδο, με σύμμαχο και τον καλό καιρό που βοήθησε να στραγγίξει από τα νερά. Αγωνιστικά ο προπονητής Νίκος Κουρμπανάς -που δεν έχει το δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο, αλλά σίγουρα θα ζήσει το ίδιο έντονα το ματς διατηρώντας το ρόλο του δίπλα σε αυτόν, αλλά εκτός περίφραξης- δεν υπολογίζει τους Χαρίτο, Τσάτσο, Σαλαπάτα. Θα διαλέξει όμως το καλύτερο δυνατό σχήμα συνδυάζοντας ενδεχομένως εσωτερικές αλλαγές με νέα πρόσωπα. Ένα πιθανό σχήμα αποτελούν οι: Πάππος, Μαρτίνος, Τριάντος, Ρούσης, Χριστοφιλέας, Σκάρος, Λουμπαρδέας, Νιφορόπουλος, Καλαντζής, Δημητριάδης, Ηλιόπουλος.
-Η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής στον 3ο Όμιλο ανοίγει σήμερα με τον αγώνα Μανδραϊκός-Βύζας.

Τα εισιτήρια
Εν όψει του αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής με τον Παναργειακό, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας την Κυριακή 30/11/2014 στις 15:00, ο ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ πληροφορεί τους φιλάθλους τα παρακάτω αναφορικά με τα εισιτήρια:
H γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Εξαιρούνται οι παρακάτω κατηγορίες: Γυναίκες: 5 ευρώ, Φοιτητές (με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας): 5 ευρώ, Στρατιώτες: 5 ευρώ, Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ): 5 ευρώ, Νέοι από 15 έως 18 ετών: 5 ευρώ, Παιδιά και έφηβοι έως 14 ετών: Δωρεάν.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από το περίπτερο της «Μαύρης Θύελλας» (Ναυαρίνου και Φαρών), το Σάββατο 29/11 από τις 11:00 έως τις 15:00 και την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 15:00. Επίσης εισιτήρια θα βρίσκονται στα εκδοτήρια του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας από τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Η Μαύρη Θύελλα ενισχύει το Χαμόγελο του Παιδιού

Αρωγός στο σημαντικό έργο που προσφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στέκεται ο ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ προσφέροντας μέρος των εσόδων από την πώληση των ειδών της μπουτίκ της ομάδας στην ενίσχυση του έργου του οργανισμού. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Στις μέρες μας, όπου η κοινωνική προσφορά είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ, ο ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ αισθάνεται πάνω απ’ όλα, ηθική υποχρέωσή του να στηρίξει και να ενισχύσει τις ανάγκες του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τις δεκάδες δράσεις του για τη φροντίδα και την προστασία της σωματικής και της ψυχικής υγείας, αλλά και της ασφάλειας χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα.
Έτσι, με μεγάλη χαρά ο ιστορικός σύλλογος της «Μαύρης Θύελλας» θα προσφέρει στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το 10% των εσόδων που θα πραγματοποιηθούν από τις πωλήσεις των ειδών της ομάδας από το περίπτερο στην συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Φαρών αλλά και την κινητή μπουτίκ που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Δημοτικό στάδιο την Κυριακή, στο ματς με τον Παναργειακό.
Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει πλέον έναν νέο σύμμαχο: τον ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Μαζί μας ευελπιστούμε να συνταχθεί όλος ο φίλαθλος -και όχι μόνο- κόσμος της πόλης ώστε να έχουν όλα τα παιδιά αυτά που δικαιούνται, αυτά που η κοινωνία οφείλει να παρέχει ως αυτονόητα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ιδέα για την ενίσχυση του Χαμόγελου είχε ο Ηλίας Παπακωνσταντίνου πριν παραιτηθεί από αντιπρόεδρος, κάτι που είχε κάνει άλλωστε και ως πρόεδρος του Ολυμπιακού Καλαμάτας (οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονταν με το σχετικό λογότυπο στις φανέλες τους).