«Γέμισε» στο τέλος αλλά δεν… πείθει η Καλαμάτα


ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΚΟΝΤΖΕΛΟ, ΤΣΙΦΛΙΔΗ ΚΑΙ «ΕΔΙΩΞΕ» ΣΚΑΡΛΑΤΟ
Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές προσέθεσε στο δυναμικό της, με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα, η ομάδα της Καλαμάτας, ανεβάζοντας τον αριθμό των ενισχυτικών της κινήσεων στις έξι. Μετά τους Κεϊτά, Λαζάρου, Σχοινά και Ζαχαρόπουλο, παίκτες της Καλαμάτας είναι και οι Κώστας Κορκοντζέλος, Παναγιώτης Τσιφλίδης. Ο πρώτος που προορίζεται για να καλύψει το κενό του Τριάντου στην αριστερή πλευρά της άμυνας, είναι 23 ετών και έχει φορέσει τη φανέλα Δόξας Δράμας, Προοδευτικής, Πανιωνίου και Φωκικού, ωστόσο μετρά ελάχιστες συμμετοχές και αυτές με την ομάδα του Κορυδαλλού.
Όσον αφορά τον Τσιφλίδη, είναι 26 ετών και αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης, έχοντας περάσει από πολλά σωματεία β΄, γ΄ και δ΄ Εθνικής (Φωκικό, Πιερρικό, Καλαμαριά, Ρόδο, Κρανούλα, Καρδίτσα, Καβάλα, Πεύκη), όμως η σχέση του με τα δίχτυα όλο αυτό το διάστημα κρίνεται «φτωχή». Και οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στη χθεσινή προπόνηση που έγινε στο Ασπρόχωμα, και στην οποία ο Κώστας Σταματίου έδειξε να τους υπολογίζει, ειδικότερα στον Κορκοντζέλο, όμως εντύπωση προκαλεί το ότι δεν «ανακοινώθηκαν» επίσημα από το γραφείο Τύπου.
Το ίδιο ίσχυσε και για την αποχώρηση του Βασίλη Σκαρλάτου, που έμεινε ελεύθερος από την Καλαμάτα, λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, εξέλιξη η οποία ξένισε αρκετούς από τους φιλάθλους της Μαύρης Θύελλας.
Το σύνολο των φίλων της ομάδας σε απόλυτο τουλάχιστον βαθμό, προβληματίζεται για το εάν μπορεί να αποδειχθεί ανταγωνιστική στη συνέχεια και ικανή να διεκδικήσει την πρωτιά. Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής ήταν ευνοϊκά για την Καλαμάτα, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν πείθει με τις τελευταίες κινήσεις της διοίκησης.
Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς με τον Βύζαντα, που ανήκει στο πρωτάθλημα της 17ης αγωνιστικής, συνεχίζεται σήμερα το πρωί με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο και τον Κώστα Σταματίου να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών (οι Καλαντζής, Χριστοφιλέας, Νιφορόπουλος εξέτισαν την ποινή μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με την Κύμη, το οποίο κέρδισε στα χαρτιά η ομάδα), πλην του τιμωρημένου Δημητριάδη, που χρωστά δύο ακόμη αγωνιστικές.

Του Νίκου Μπαλόπουλου