Ο Caveman στην Καλαμάτα, κερδίστε προσκλήσεις


Ο Γιώργος Παρτσαλάκης έρχεται την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο στην Καλαμάτα ώρα 21.15  για να μας συστήσει τη δική του εκδοχή στην τεράστια επιτυχία του Caveman που συνεχίζεται για 8η χρονιά.
 
Ο μοναδικός σύγχρονος «άνθρωπος των σπηλαίων», το έργο του Rob Becker, έχει δημιουργήσει απανταχού φανατικούς θαυμαστές. Πριν μερικά χρόνια υπολογίζονταν στα 10.000.000. Σήμερα δεν μπορούν να υπολογιστούν, αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό και η Cavemanomania έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο.
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ένας από τους πιο έμπειρους κωμικούς μας, είναι η εγγύηση για την επιτυχία και για τη νέα θεατρική περίοδο. Ο Caveman εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά ως την μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway, μια πρωτιά που την κατέκτησε και στη Ελλάδα. Τελικά, έχει αποδειχθεί ότι ο μοναδικός αντίπαλος του Caveman είναι ο ίδιος του ο εαυτός…
 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :   
Μετάφραση : Ερατώ Τάττη  
Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Διασκευή : Αναστασία Παπαστάθη     
Σκηνικά – κοστούμια : Ειρήνη Παγώνη   
Μουσική: Πάνος Φορτούνας           
Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater  
Στο  ρόλο του  Caveman ο Γιώργος Παρτσαλάκης

 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική Είσοδος 15 Ευρώ –  Φοιτητές/άνεργοι 12 Ευρώ 
 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες με το διάλειμμα
 
Εισιτήρια   προπωλούνται :

Ταμείο Πνευμ.Κέντρο  27210 87902
– viva.gr, 11876
– Καταστήματα Public,public.gr
– Παπασωτηρίου, Seven Spots, IANOS, RELOAD
 
Για να κερδίσετε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση γράψε κάτω από αυτό το άρθρο «Στην προσθήκη νέου σχολίου» το ονοματεπώνυμο σας και στο πεδίο «Comment» τη λέξη Caveman.
Ο διαγωνισμός λήγει το βράδυ της Κυριακής στις 12.