Τοπικό ποδόσφαιρό Μεσσηνίας: Τα χθεσινά αποτελέσματα και οι σημερινοί αγώνες (φωτογραφίες)


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Α΄, Α1, Β΄ ΚΑΙ Γ΄  ΤΟΠΙΚΗΣ
Τα αποτελέσματα των χθεσινών συναντήσεων της 20ής αγωνιστικής της Α΄ Τοπικής, της 18ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας, της 18ης αγωνιστικής της Β΄ Τοπικής, αλλά και της Γ΄ Τοπικής κατηγορίας είχαν ως εξής…
 
Α΄  ΤΟΠΙΚΗ
Μεσσηνιακός – ΑΟ Διαβολιτσίου 1-0
Εράνη Φ. – Ολυμπιακός Κ. 1-0
Ασπρόχωμα – Πύλος 0-1
 
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μιλτιάδης – Χανδριναϊκός 2-0
Χώρα – Άμφεια 1-1
Ομόνοια Πεταλίδι 2-0
 
Β΄  ΤΟΠΙΚΗ
Ηρακλής Κυπ. – Πλατύ 3-0
Κοπανάκι – Βαλύρα 5-2
Θύελλα Μερ. – Καλό Νερό 2-3
Αστέρας Μ. – Αναγέννηση Π. 0-0
ΑΟ Πατίστα – Πράσινα Π. 3-0
Ανάληψη – ΑΕ Μάνης 2-1
Δόξα Κ. – ΠΑΟΚ 0-1
Βλαχόπουλο – Καλλιθέα 2-0
Θύελλα Χαρ. – Ακαδημία Παμίσου 3-3
 
Γ΄ ΤΟΠΙΚΗ
Νέστορας Π. – ΑΕ Γαργαλιάνων 0-5
 

Α΄   ΤΟΠΙΚΗ
Τριφυλιακό ντέρμπι ΑΟ Κυπαρισσίας – Τ. Άγρας
Ο Πάμισος Μεσσήνης υποδέχεται τον ΑΣ Ανδρούσας
 
Ο Πάμισος Μεσσήνης, που οδηγεί την «κούρσα» στο πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής κατηγορίας, υποδέχεται σήμερα τον ΑΣ Ανδρούσας, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής. Ο δεύτερος της κατάταξης ΑΟ Κυπαρισσίας «κοντράρεται» με τον φορμαρισμένο  Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων στο τριφυλιακό ντέρμπι.
Ακόμη, ο Απόλλων Καλαμάτας φιλοξενεί τον Ακρίτα Κορώνης, ο Αστέρας Αρφαρών αντιμετωπίζει τον ΑΟ Σπερχογείας, ενώ ο Εθνικός Μελιγαλά «συγκρούεται» με τον Δωριέα Δωρίου.
 
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – Τ. ΑΓΡΑΣ
Να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα θέλει στο τριφυλιακό ντέρμπι με τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων  ο ΑΟ Κυπαρισσίας, διατηρώντας έτσι την επαφή του με την κορυφή. Ο προπονητής Αλέξης Μαντζούνης δε θα έχει στη διάθεσή του και τον νεοαποκτηθέντα Άγγελο Γεωργιόπουλο.
Αξιόλογη εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα είναι ο στόχος των «ερυθρολεύκων» των Γαργαλιάνων, συνεχίζοντας έτσι την εξαιρετική τους πορεία.
Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» των Γαργαλιάνων Αντώνης Μαυρέας και ο συνεργάτης του Ανδρέας Ζόμπολος δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Καινούρια πρόσωπα στο «ρόστερ» του Τέλου Άγρα Γαργαλιάνων οι Βασίλης Τριανταφυλλάκης και Γεωργιόπουλος.
 
ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. – ΚΟΡΩΝΗ
Νίκη με καλή εμφάνιση θα προσπαθήσει να συνδυάσει κόντρα στον ουραγό Ακρίτα Κορώνης ο Απόλλωνας Καλαμάτας, παραμένοντας έτσι στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.
Ο προπονητής των «μαυρόασπρων» Γιώργος Γρηγορόπουλος ενδέχεται να έχει στη διάθεσή του και τον νεοαποκτηθέντα «πορτιέρο» Γιώργο Χριστόπουλο (προέρχεται από την  ΑΕΚ Καλαμάτας). Επιστρέφει ο Απόστολος Τρικουράκης (απουσίασε από το ματς με τον ΑΟ Σπερχογείας λόγω  ίωσης).
Στο στρατόπεδο τώρα της ομάδας της Κορώνης, ο τεχνικός Νίκος Σταμάτης και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν ότι έχουν δύσκολο έργο αλλά θα κυνηγήσουν την έκπληξη παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα. Δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι νεοαποκτηθέντες Γιωργάκης Μπόκολος (επέστρεψε από τη Θύελλα Χαρακοπιού), Βασίλης Πέτση  (αποκτήθηκε από την ΑΕ Λογγάς). Νοκ άουτ είναι οι Σπύρος Μπλάνας, Γιάννης Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος (ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς).
 
ΠΑΜΙΣΟΣ Μ. – ΑΝΔΡΟΥΣΑ
Επιστροφή στις νίκες έπειτα από την ήττα με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας θέλει στο σημερινό εντός έδρας αγώνα με τον ΑΣ Ανδρούσας ο Πάμισος Μεσσήνης, ώστε να διατηρηθεί στο «ρετιρέ».
Το τεχνικό τιμ Σπύρος Τσίκινης, Νίκος Γεωργακλής δεν μπορεί να υπολογίζει  στα πλάνα του στην παρουσία των Ηλία Ηλιόπουλου (μετακόμισε στον ΑΟ Ασπροχώματος), Φάνη Κάνιστρα (τιμωρημένος) και Κώστας Αργυρόπουλος (αποβλήθηκε στην προηγούμενη άτυχη συνάντηση με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας).
Αμφίβολη δε είναι η συμμετοχή του Ανδρέα Σεϊτάι (ταλαιπωρείται από τραυματισμό).
Επιστρέφει πάντως ο Γιώργος Κυριακόπουλος (εξέτισε την ποινή του).
Χωρίς άγχος θ’ αγωνιστεί η ομάδα της Ανδρούσας. Ο προπονητής Κώστας Καρλαύτης και ο συνεργάτης του Σπύρος Δημητρακόπουλος δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα (μ’ εξαίρεση τον Φάνη Βλαχόπουλο που κτύπησε στον προηγούμενο αγώνα με τον ΑΟ Κυπαρισσίας).
 
ΑΡΦΑΡΑ – ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ
Μονόδρομος είναι η νίκη για τον  Αστέρα Αρφαρών κόντρα στον ΑΟ Σπερχογείας για να ξεφύγει από την επικίνδυνη  ζώνη. O τεχνικός Στάθης Βανικιώτης αναμένεται να έχει στη διάθεσή του και τους Γιώργο Γιαννακόπουλο, Γρηγόρη Τσιλίκο (απουσίασαν από το ματς με τον Τσικλητήρα Πύλου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων). Καινούριο πρόσωπα είναι ο Άγγελος Τρίμης (αγωνιζόταν στον Πανιώνιο).
Ένα θετικό αποτέλεσμα θα προσπαθήσει ν’ αποσπάσει η ομάδα της Σπερχογείας, βελτιώνοντας έτσι τη θέση της στην κατάταξη. Ο προπονητής Τάσος Χατζηαγγελής δεν θα έχει πλέον στη διάθεσή του τον νεαρό επιθετικό Γιάννη Γιακουμή (παραχωρήθηκε στη Δόξα Καλαμάτας). Επιστρέφει ο Σωτήρης Παυλέας (εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί).
 
ΕΘΝΙΚΟΣ Μ. – ΔΩΡΙΟ
Ενισχυμένος με τον Παναγιώτη Γερμάνη (εξέτισε την ποινή του) φιλοξενεί τον Δωριέα Δωρίου ο Εθνικός Μελιγαλά.
Ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος και οι ποδοσφαιριστές του βλέπουν μόνο νίκη για ν’ απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.
Στο στρατόπεδο τώρα της ομάδας του Δωρίου, ο τεχνικός Γιάννης Αντωνόπουλος δεν θα έχει  πλέον στη διάθεσή του τον Στέλιο Σωτηρόπουλο (πήρε μεταγραφή για τον ΑΟ Φαραί).
Ενδέχεται δε να κάνει «ντεμπούτο» ο νεοαποκτηθείς μέσος Βασίλης Μωράκης (προέρχεται από τον ΑΟ Φαραί). Ο Δωριέας Δωρίου θέλει αξιόλογη εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι σημερινές συναντήσεις της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής κατηγορίας με τους διαιτητές και τους βοηθούς που τις «σφυρίζουν» έχουν ως εξής…
Ώρα – 3.00 μ.μ.
Γήπεδο Κυπαρισσίας
ΑΟ Κυπαρισσίας – Τέλος Άγρας: Αλεξέας, Καρβούνης, Ζαρακοβίτης
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Απόλλων Καλαμάτας – Ακρίτας Κορώνης: Σερεμέτης, Γιαννέτσος, Τσοπανάκης
Γήπεδο Μεσσήνης
Πάμισος Μεσσήνης – Ανδρούσα: Ψηλοπαναγιώτης, Γκούμας, Βρυώνης
Γήπεδο Αρφαρών
Αστέρας Αρφαρών – ΑΟ Σπερχογείας: Μπλάνας, Λάμιας, Καστανάς
Γήπεδο Μελιγαλά
Εθνικός Μελιγαλά – Δωριέας Δωρίου: Νίκας, Αθανασοπούλου, Τσίρμπας
 
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κρίσιμα ματς σε Μεθώνη, Άρι, «Π. Μπαχράμης»

Με τρία κρίσιμα ματς κλείνει σήμερα η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Τοπικής κατηγορίας. Αναλυτικά, ο ΑΟ Μεθώνης υποδέχεται τον Αίαντα Καλαμάτας, ο Νέος Άρις «κοντράρεται» με τον Ηρακλή Καλαμάτας, ενώ ο Κεραυνός Καλαμάτας αντιμετωπίζει τον ΑΟ Φαραί στο τοπικό ντέρμπι. Ρεπό έχει ο πρωτοπόρος Πανθουριακός.
Αναλυτικά οι συναντήσεις της 18ης αγωνιστικής με τους διαιτητές και τους βοηθούς που τις «σφυρίζουν» έχουν ως εξής…
Ώρα 3.00 μ.μ.
Γήπεδο Άριος
Νέος Άρις – Ηρακλής Καλαμάτας: Πλακογιάννης, Σταυρόπουλος, Μπασιλάρης
Δημοτικό Γήπεδο Μεθώνης
ΑΟ Μεθώνης – Αίαντας Καλαμάτας: Νικολόπουλος, Μανιατέας, Αντωνόπουλος
Ώρα 7.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Κεραυνός Καλαμάτας – ΑΟ Φαραί: Λάμιας, Τσουλάκος, Παναγιωτόπουλος
Ρεπό: Πανθουριακός
 
B΄  ΤΟΠΙΚΗ
Η ΑΕ Αβίας υποδέχεται τον ΑΟ Στενωσιάς
 
Η ΑΕ Αβίας που οδηγεί την κούρσα στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Τοπικής κατηγορίας, υποδέχεται σήμερα τον ΑΟ Στενωσιάς στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.
Για τον ίδιο όμιλο, ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας αντιμετωπίζει αύριο τον Πανιώνιο στο τοπικό ντέρμπι.
Στον 1ο όμιλο, η ΑΕΚ Καλαμάτας «κοντράρεται» με την ΑΕ Αιθαίας.
Αναλυτικά τα ματς της 18ης αγωνιστικής της Β΄ Τοπικής, με τους διαιτητές και τους βοηθούς που τα «σφυρίζουν» έχουν ως εξής…
Σήμερα – 12.30 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
ΑΕΚ Καλαμάτας – ΑΕ Αιθαίας:  Κυριακόπουλος, Μιχαλόπουλος, Καμπούρης
3.00 μ.μ.
Γήπεδο Κάμπου
ΑΕ Αβίας – ΑΟ Στενωσιάς: Σκόρδος, Γιαννέας, Γαλακούτης
 
Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου – 3.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Παναθηναϊκός Καλαμάτας – Πανιώνιος Καλ.: Γεωργαντάς, Αγγελακάκης, Ταβουλαρέας
 

Γ΄  ΤΟΠΙΚΗ
Έξι συναντήσεις για 2ο, 3ο όμιλο 

Έξι συναντήσεις διεξάγονται σήμερα και αύριο για το πρωτάθλημα της Γ΄ Τοπικής κατηγορίας. Οι τρεις είναι για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου, όπου ο ΑΟ Βέργας «κοντράρεται» με τον Ίκαρο Καλαμάτας, η Θύελλα Παραλίας αντιμετωπίζει τον ΑΟ Διοδίων, ενώ ο Πανευαϊκός «συγκρούεται» με τον Ατρόμητο Καλαμάτας.
Οι υπόλοιπες τρεις είναι για την 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου, με τον ΑΠΣ Άρις Καλαμάτας ν’ αντιμετωπίζει τον Θησέα Καλαμάτας, τον Ερμή Καλαμάτας να «κοντράρεται» με τον Δαναό, ενώ ο ΑΣ Φυτειάς «συγκρούεται» αύριο με τον ΑΟ Νέδουσα Αλαγονίας.
Αναλυτικά τα ματς της Γ΄ Τοπικής με τους διαιτητές και τους βοηθούς που τα «σφυρίζουν» έχουν ως εξής…
Σήμερα – 10.00 π.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
ΑΠΣ Άρις Καλαμάτας – Θησέας Καλαμάτας:  Σακκάς, Βοσνάκης, Μπότη
11.00 π.μ.
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
Θύελλα Παραλίας – ΑΟ Διοδίων:  Καστανάς, Πουλόπουλος, Χέλη
Γήπεδο Ανδρούσας
Πανευαϊκός – Ατρόμητος Καλαμάτας: Τσουλάκος, Αναγνωστόπουλος, Λίγγρη
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Βέργα – Ίκαρος Καλαμάτας: Στ. Τσαούση, Παυλοπούλου, Στέφανος
3.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Ερμής Καλαμάτας – Δαναός: Κατσάς, Σταύρου, Ρηγοπούλου
 
Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου – 6.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
ΑΣ Φυτειάς – Νέδουσα Αλαγονίας: Γιαννακλής, Σκορπιδέας, Ε. Τσαούση
Ρεπό: ΑΟ Φυτειάς