Εντελώς άστοχη και αψυχολόγητη χαρακτηρίζουμε την επίθεση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης, Στάθη Αναστασόπουλου, στον Χρήστο Μαλαπάνη.
Άσχετα με το βαθμό συμφωνίας κάποιου στο έργο του, στο Δήμο Καλαμάτας, στη Νομαρχία και στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, η παρουσία του τελευταίου στους αυτοδιοικητικούς θεσμούς δεν πέρασε απαρατήρητη.
Όσο για την κριτική περί «παλαιοκομματικού πολιτικού», δε συμφωνούμε. Ο κ. Μαλαπάνης θα μπορούσε να αποτελέσει πρότυπο σκέψης και δράσης για πολύ νεότερούς του. Εξάλλου, έχουμε δει νέους σε ηλικία που αποπνέουν ιδεολογική και πολιτική… μούχλα.
Α.Π.
Λάθος αντίπαλος…
Δείτε επίσης.
«Μην πιστεύεις αυτούς που λένε ότι δεν έχουν ζηλέψει ποτέ. Αυτό που εννοούν είναι ότι δεν έχουν ερωτευθεί ποτέ»
Πριν 94 χρόνια
ΑΜΚΕ ΑΤΤΑΚΤΟΥΣ: Διακαλλιτεχνικό πρόγραμμα εφήβων «Καλαμάτα 1986-2026: Θραύσματα μνήμης- κοινότητα σε κίνηση»
Οι Σιωνιστές είναι και θα παραμείνουν ανεπιθύμητοι στην Καλαμάτα
Πρόβατα και κατσίκες στο κέντρο της Καλαμάτας
Βιβλιοπρόταση: «Το Αηδόνι του Αυτοκράτορα»
Τα πολεοδομικά στη Μεσσήνη και στην Καλαμάτα
Αμεση Δράση: Εκτός λειτουργίας το 100 – Στο 112 οι κλήσεις
Τοπικά 08.10.2026, 21:00
Μέτριας…επικινδυνότητας η Μαραθόλακκα σύμφωνα με ΤΕΡΝΑ
Τοπικά 08.10.2026, 20:30
Ο καιρός αύριο Παρασκευή στην Καλαμάτα
Τοπικά 08.10.2026, 18:30
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Τριφυλίας
Φόρτωση…



