Πολύτεκνο–τέρας συνελήφθη την ώρα που ασελγούσε σε 12χρονη ανιψιά του!


ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΚΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΓΔΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Δεν το χωράει ανθρώπου νους, πόσο αρρωστημένες μπορεί να είναι οι ορέξεις ενός «ανθρώπου» στη θέα ενός γυμνού 12χρονου κοριτσιού, ώστε επί 8 μήνες να ασελγεί πάνω του.
Συνταραγμένη από χθες η τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας παρακολουθεί τις αποκαλύψεις της Αστυνομίας για τη σύλληψη ενός 54χρονου υπαλλήλου της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών την ώρα που ετοιμαζόταν να ασελγήσει στο παιδί ξαδέλφης του.

Το παιδί βρίσκεται ήδη υπό την επίβλεψη παιδοψυχολόγων, ενώ τα όσα σοκαριστικά περιγράφει ότι υπέφερε αυτούς τους 8 μήνες, ανατριχιάζουν κάθε σώφρονα άνθρωπο.
Χθες αργά το απόγευμα ο 54χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας Δημήτρη Σταύρου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κατάχρηση ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη σε ασέλγεια τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και υπό την επιβαρυντική περίσταση ότι ο δράστης διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς του θύματος. Επίσης, του απήγγειλε την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιού που δεν έχει υπερβεί το 13ο έτος της ηλικίας του, κατ’ εξακουλούθηση.
Ο 54χρονος μέσω του δικηγόρου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στην ανακρίτρια αύριο Παρασκευή το μεσημέρι.

Επί 8 μήνες ασελγούσε
Το μαρτύριο του παιδιού, όπως δείχνουν τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, ξεκίνησε στις 8 Αυγούστου του 2014. Ο 54χρονος διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια της 12χρονης και την ξαδέλφη του και, κατά συνέπεια, είχαν συχνές κοινωνικές επαφές. Επισκεπτόταν το σπίτι της οικογένειας στη Μερόπη Οιχαλίας πολλές φορές, αλλά και ο ίδιος φιλοξενούσε τη μικρή στο σπίτι, καθώς είναι πατέρας 4 παιδιών.
Απ’ όσα καταμαρτυρεί τώρα πλέον το παιδί, επανειλημμένα ο 54χρονος από τότε είχε ασελγήσει πάνω της. Η ίδια, ωστόσο, λόγω της οικειότητας του 54χρονου με την οικογένειά της φοβόταν να αποκαλύψει οτιδήποτε, θεωρώντας ότι δε θα γίνει πιστευτή.
Πολύ κοντινό συγγενικό πρόσωπο της 12χρονης, όμως, άρχισε να αντιλαμβάνεται τον τελευταίο καιρό αλλαγή στη συμπεριφορά της μικρής, ενώ είχε διαπιστώσει ότι εξέφραζε πρόθεση να κάνει κακό στη ζωή της, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τι την απασχολεί.
Έπειτα από πολλή προσπάθεια, το παιδί αποκάλυψε τα όσα τραγικά βίωνε. Το αποκορύφωμα για το ίδιο, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, ήταν την Καθαρά Δευτέρα, όταν ο 54χρονος επιχείρησε να την βιάσει παρά φύσιν, αλλά δεν τα κατάφερε και το κορίτσι ξέφυγε από τα χέρια του.

Επ’ αυτοφώρω
Η καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας έγινε τη Δευτέρα και η κινητοποίησή της ήταν άμεση. Στήθηκε επιχείρηση μέσα σε λιγότερες από 20 ώρες και η 12χρονη με τη συγκατάθεση των οικείων της πείσθηκε να συνεργασθεί.
Το βράδυ της Τρίτης κάλεσε το «θείο» της στο σπίτι της, επειδή οι γονείς της θα έλειπαν. Ήδη, όμως, σε βοηθητικό χώρο του σπιτιού είχαν κρυφτεί αστυνομικοί της Ασφαλείας, με την ικανότητα να μπορούν να επέμβουν ανά πάσα στιγμή και να μην κινδυνέψει το παιδί.
Όταν οι αστυνομικοί αιφνιδίασαν τον 54χρονο, βρήκαν το κορίτσι γυμνό από τη μέση και κάτω και τον ίδιο με τα γεννητικά του όργανα έξω από τα ρούχα. Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών μέσα στο σπίτι, αντιστάθηκε και προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει.
Οι αφηγήσεις του 12χρονου έχουν σοκάρει τους αξιωματικούς της Ασφάλειας για το τι το ανάγκαζε να κάνει και πώς προσπαθούσε να αντισταθεί σφίγγοντας τα δόντια του…
Από την πρώτη στιγμή παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, ενώ εξετάσθηκε και από γιατρό, χωρίς να διαπιστωθούν σημάδια βιασμού.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του 54χρονου, απ’ όπου κατασχέθηκαν ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής και το κινητό του τηλέφωνο.
Η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες, ενώ εξετάζεται σοβαρά από τις Αρχές η περίπτωση να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του, για το ενδεχόμενο να έχουν προϋπάρξει άλλα θύματα των αρρωστημένων ορέξεών του.

Της Βίκυς Βετουλάκη