“Ξεσήκωσαν” ξανά την Καλαμάτα οι 48 Ώρες (φωτογραφίες & βίντεο)


Τις 48 ‘Ωρες οι περισσότεροι τις γνωρίσαμε από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου… Οι ίδιοι όμως μετράνε μια πορεία ήδη 12 χρόνων, από το 2003 όπου μια προθεσμία 2 ημερών ήταν και η αιτία να δημιουργηθεί αυτή η μπάντα.

Το playlist της μπάντας αποτελείται παραδοσιακά από disco 70’s και 80’s pop με χαρακτηριστικά ακούσματα από Michael Jackson, Madonna, James Brown, Prince, Boney M, Alphaville, Gloria Gaynor έως mainstream σημερινά κομμάτια που ακούγονται στο ραδιόφωνο.

Tην πρώτη τους γνωριμία με την Καλαμάτα την πραγματοποίησαν αρχές του 2015 στο “Yiamas Gastro Bar”, στο ξενοδοχείο Εlite City Resort. Οι εντυπώσεις που άφησαν ήταν εξαιρετικές και ενθουσίασαν όσους βρέθηκαν εκεί και έτσι είπαν να ξαναεπισκεφτούν την πόλη μας την Τρίτη που μας πέρασε στις 24 Μάρτιου. Για 3 και πλέον ώρες σήκωσαν κυριολεκτικά στον “αέρα” το φιλόξενο χώρο του “Yiamas Gastro Bar” και χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά με πολύ κέφι και χορό στο Καλαματιανό κοινό…

Ειδικά η γενιά του ’70 που έδωσε το παρών, τα “έδωσε όλα” , ίσως και γιατί ο χώρος του Elite τους θύμισε τα εφηβικά τους χρόνια καθώς η “Θρυλική” του ντισκοτέκ, “μεγάλωσε” αρκετές γενιές Καλαματιανών…

Μαζί με τις 48 ώρες στην Καλαμάτα τραγούδησε η Λουκία. Οι 48 Ώρες αποτελούνται από τους Βαγγέλη Παναγόπουλο (φωνή) Πάνος Δημάκης (πλήκτρα) Βασίλης Καλιστρίδης (ντραμς) Jason Ιωαννίδης (μπάσο) και Φιλίπ Σκλαβενίτης (κιθάρα) 

https://youtu.be/e2wP2GQh4gU

https://youtu.be/Xksmht9uoZE