Έμεινε ζωντανή στο «καμίνι» της Σπάρτης η Κυπαρισσία

Έμεινε ζωντανή στο «καμίνι» της Σπάρτης η Κυπαρισσία

Συγκλονιστικές στιγμές πρόσφερε η αναμέτρηση της ΑΕ Σπάρτης με τον ΑΟ Κυπαρισσίας σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο της λακωνικής πρωτεύουσας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ομάδων ΕΠΣ. Μέσα σε «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν περίπου 2.000 φιλάθλων, εκ των οποίων περίπου 250 από την Τριφυλία και ευρύτερα τη Μεσσηνία και παρόντος του χορηγού της Σπάρτης Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο ΑΟΚ …χάλασε το πάρτι των γηπεδούχων και έμεινε «ζωντανός» στο κυνήγι της ανόδου στη Γ’ Εθνική.
Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας παρ’ ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0, με γκολ που είχαν σημειώσει μόλις στο 7’ ο Σεμερτζίδης με απ’ ευθείας φάουλ και στο τελευταίο λεπτό του α’ ημιχρόνου ο Χαλίλι με συρτό σουτ, κατόρθωσε να «απαντήσει» στο 75’ με ένα εκπληκτικό σουτ του Θεοδωρακόπουλου.
Το 2-1 σε συνδυασμό με τη νίκη 1-0 του ΑΟΚ στον α’ γύρο του μίνι πρωταθλήματος, φέρνει τους δύο «μονομάχους» του 13ου Ομίλου σε πλήρη ισοβαθμία και αναμένεται να οδηγήσει τις δύο ομάδες σε μονό αγώνα μπαράζ σε ουδέτερη έδρα, εφόσον βέβαια αυτή διατηρηθεί μετά και τη διεξαγωγή των δύο αγωνιστικών που απομένουν (την Κυριακή ΑΟΚ-ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και Πανθυρεατικός-Σπάρτη και 31/5 Πανθυρεατικός-ΑΟΚ και Σπάρτη-Κουτσοπόδι).

 
Αναλυτικό ρεπορτάζ αύριο στο “Θάρρος”