«Ανοίγει» τα χαρτιά του ο Καβαλιέρης

«Ανοίγει» τα χαρτιά του ο Καβαλιέρης

ΣΤΙΣ 5.00 Μ.Μ. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ 49ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ

Τη διαδρομή στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, όπως την έζησε ως προπονητής της Καλαμάτας, αλλά περισσότερο τις σκέψεις του για το πώς θα μπορέσει η Μαύρη Θύελλα ν’ αντιμετωπίσει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς επίσης και τις προθέσεις του για τη νέα σεζόν, αναμένεται ν’ αναπτύξει ο Μιχάλης Καβαλιέρης, στη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει σήμερα το απόγευμα στις 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Καλαμάτα συνέχισε την προετοιμασία της για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό, με τα προβλήματα να είναι αρκετά, καθώς δεν υπολογίζονται οι Χαρίτος, Σαλαπάτας, Νιφορόπουλος – ο τελευταίος έχει κάποιες πιθανότητες – και στα παραπάνω ήρθαν να προστεθούν οι μικροτραυματισμοί των Τσάτσου και Ζαχαρόπουλου. Η συμμετοχή των δύο παικτών θα κριθεί στη σημερινή προπόνηση.

«Σφυρίζει» ο Καλογεράκος
Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναρκαδικό και την Καλαμάτα για την τελευταία αγωνιστική, θα διευθύνει ο κ. Καλογεράκος του συνδέσμου Ζακύνθου με βοηθούς τους Κων/νο Ψαρρή επίσης του συνδέσμου Ζακύνθου και Γεώργιο Καραμέρο του συνδέσμου Ηλείας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 30ής αγωνιστικής που διεξάγεται την Κυριακή…
(17:00) Παναρκαδικός-Καλαμάτα: Καλογεράκος-Ψαρρής-Καραμέρος
(17:00) Παναργειακός-Λουτράκι: Κάτοικος-Γούναρης-Λιαμπότης
(12:00) Δόξα Νέας Μανωλάδας-Αιολικός: Γκριτζέπης-Νίκα-Τριανταφύλλου
(17:00) Βύζας Μεγάρων-Πανελευσινιακός: Λάμπρου-Καλογεράκης-Πριονάς

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Καβαλιέρης με συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Καβαλιέρης με συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Στο διάστημα της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας, ο Μιχάλης Καβαλιέρης σπάνια αναφέρθηκε στις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει. Ουσιαστικά το έκανε μονάχα μια φορά στο ξεκίνημα της συνεργασίας του, όταν μάλιστα βρέθηκε πολύ κοντά στο ν’ αποχωρήσει, όμως από το σημείο εκείνο κι έπειτα έβαλε στην άκρη τις αντιξοότητες, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η χρονιά ολοκληρώθηκε, τυπικά ολοκληρώνεται με το εκτός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Παναρκαδικό, και πλέον ο 49χρονος τεχνικός δείχνει έτοιμος ν’ αναφερθεί στις δυσκολίες αυτές, αλλά και ν’ αναπτύξει το πλάνο που έχει ήδη ετοιμάσει για την αγωνιστική «αναγέννηση» της Μαύρης Θύελλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Καβαλιέρης πιστεύει ότι αυτό μπορεί να γίνει πάνω σε υγιείς βάσεις, με καλές συνθήκες προπόνησης και έμψυχο δυναμικό προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των καιρών – με νέους ποδοσφαιριστές – και θ’ αναφερθεί σ’ όλα αυτά σε συνέντευξη που θα παραθέσει τις επόμενες ημέρες. Το πιθανότερο είναι ότι η συνέντευξη θα δοθεί το Σάββατο νωρίς το μεσημέρι μετά την τελευταία προπόνηση, στην οποία θα μιλήσει για τους τρόπους εξόδου της ομάδας από το αγωνιστικό τέλμα και πολλά ακόμη θέματα που απασχολούν τον φίλαθλο κόσμο.

Ξεκινά, πιθανότατα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, η προετοιμασία για Παναρκαδικό
Στα αγωνιστικά, οι παίκτες γεύτηκαν το διήμερο ρεπό που ακολούθησε το παιχνίδι στο Λουτράκι και ξεκινούν από σήμερα την προετοιμασία για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής στην Τρίπολη. Το ξεκίνημα δεν θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο, αλλά πιθανότατα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, απόφαση που έχει να κάνει με την παραμονή των μεταναστών στο στάδιο – έχει μονάχα μια μικρή ομάδα μεταναστών, γύρω στα 20 άτομα στο χώρο κάτω από τις κερκίδες – εκεί απ’ όπου αρχίζει το πλάνο Καβαλιέρη για την αντιμετώπιση του Παναρκαδικού. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σαλαπάτας, Χαρίτος, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Νιφορόπουλου, που ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στην κνήμη.

του Νίκου Μπαλόπουλου