Για αποτέλεσμα στο Άργος κόντρα στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου σήμερα ο ΑΟ Κυπαρισσίας

Για αποτέλεσμα στο Άργος κόντρα στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου σήμερα ο ΑΟ Κυπαρισσίας

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θ’ αντιμετωπίσει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Άργους, τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου ο ΑΟ Κυπαρισσίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Η τριφυλιακή ομάδα προέρχεται από τη σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕ Σπάρτης και με μια  νέα επιτυχία θα παραμείνει στην κορυφή του 13ου ομίλου και θα κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την άνοδο.
Ο προπονητής του ΑΟ Κυπαρισσίας, Αλέξης Μαντζούνης, θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός πολύ βασικού στελέχους. Πρόκειται για τον έμπειρο Σκοπιανό μέσο, Ίλιε Μιτρόφ (τραυματίστηκε στον αγώνα με την ΑΕ Σπάρτης και έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στο δικέφαλο). Νοκ άουτ βέβαια παραμένει και ο Γιάννης Καμποσιώρης  (αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας). Υπολογίζονται πάντως κανονικά οι Παναγιώτης Καραντζούλιας (ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του) και Σπύρος Μαργαρώνης (επέστρεψε στις εκδηλώσεις της ομάδας έπειτα από πολύμηνη  απουσία).
Ο κ. Μαντζούνης γνωρίζει καλά τον πρωταθλητή Αργολίδας, ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, καθώς την περυσινή σεζόν ήταν στον πάγκο της Κορωνίδας Κοιλάδας, με την οποία το συγκρότημα του Κουτσοποδίου έδωσε σκληρή «μάχη» εφέτος για την κατάκτηση του τίτλου. Βέβαια την έχει «ακτινογραφήσει» καλά όπως και τους υπόλοιπους αντιπάλους στα μπαράζ.
Ο ΑΟ Κυπαρισσίας στο σημερινό μπαράζ στο Άργος αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων του, καθώς θα διατεθούν δύο λεωφορεία (το ένα είναι προσφορά του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΚ και το άλλο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας) και η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 2.00 μ.μ. από την  κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας.
Διαιτητής του σημερινού ματς θα είναι ο Ιωσήφ Σφακιανάκης από την ΕΠΣ Αθήνας, βοηθοί οι Εμμανουήλ Γιαννουγλίδης, Νότης Κουτσογιάννος από την  ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Γεώργιος Τάπραντζης από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Το άλλο ματς του 13ου ομίλου είναι ΑΕ Σπάρτης – Πανθυρεατικός.
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 1 αγώνα)
1. ΑΟ Κυπαρισσίας    1-0       3
-. Πανθυρεατικός        1-0       3
3. ΑΕ Σπάρτης            0-1       0
-. ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου        0-1       0