Η νύχτα… μέρα το Σάββατο στην Κυπαρισσία


Η «2η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας», που διοργανώνει το Σάββατο 30 Μαΐου ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος», είναι γεγονός!
Η Κυπαρισσία γιορτάζει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, θα φορέσει τα γιορτινά της και θα υποδεχθεί τους επισκέπτες με μουσικές, τραγούδια, κεράσματα!
Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά όλη τη νύχτα, με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις σε όλα τα είδη. Σε διάφορα, δε, σημεία της αγοράς θα υπάρχουν μουσικά σχήματα για να πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα όμορφες μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια. Βεγγαλικά και φαναράκια θα φωτίζουν τον ουρανό, ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ θα παίζουν με τους μικρούς επισκέπτες, ενώ μαζί τους θα είναι και η Δημοτική Φιλαρμονική Κυπαρισσίας.
Σημειώνεται πως τα ξενοδοχεία της Κυπαρισσίας για το τριήμερο προσφέρουν εκπληκτικά πακέτα διαμονής!
Όσοι επιλέξουν την Κυπαρισσία, θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην πόλη, στο Κάστρο, στην παραλία, να απολαύσουν το μπάνιο τους, να τελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα στην Αγία Τριάδα και να γευθούν τοπικά προϊόντα και τη μεσογειακή κουζίνα στις ταβέρνες και τα εστιατόρια της Κυπαρισσίας, όπως και διασκέδαση στα cafe και τα clubs!