Θέλει επιστροφή στις νίκες με ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου σήμερα η Κυπαρισσία

Θέλει επιστροφή στις νίκες με ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου σήμερα η Κυπαρισσία

Επιστροφή στις νίκες (μετά τη γλυκιά ήττα στον «τελικό» από την ΑΕ Σπάρτης) θέλει στον σημερινό εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου ο πρωταθλητής Μεσσηνίας ΑΟ Κυπαρισσίας, στο πλαίσιο της 5ης (και προτελευταίας) αγωνιστικής του 13ου ομίλου του μίνι τουρνουά των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική.
Με νίκη, η τριφυλιακή ομάδα θα παραμείνει στην  κορυφή και παράλληλα θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την υπέρβαση.
Ο προπονητής του ΑΟ Κυπαρισσίας, Αλέξης Μαντζούνης, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ίλιε Μιτρόφ, ο οποίος τραυματίστηκε στην πρεμιέρα των μπαράζ με την ΑΕ Σπάρτης και θα χάσει όλο το τουρνουά. Ευχάριστη εξέλιξη υπήρξε αντίθετα με τη συμμετοχή του Γιώργου Παναγόπουλου (κτύπησε στο ματς με τον Πανθυρεατικό και έχασε τον τελικό κόντρα στη Σπάρτη), ο οποίος προπονήθηκε χθες χωρίς πρόβλημα και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού τιμ του ΑΟΚ.
Υπολογίζεται κανονικά ο Νίκος Κόλλιας (εξέτισε την  ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί για την αποβολή του στο ματς με τον Πανθυρεατικό), ενώ δεν υπάρχει προς το παρόν κανένα θέμα με τον Σίντι Ντιόπ, ο οποίος έχει τρεις κίτρινες κάρτες και το απαγορευτικό όριο είναι στις 4.
Ο ΑΟ Κυπαρισσίας προσμένει θερμή συμπαράσταση από τον φίλαθλο κόσμο της Τριφυλίας.
Εξάλλου ο Νικόλαος Μακρυπόδης από την ΕΠΣ Αχαΐας θα σφυρίξει τον  αγώνα μπαράζ ΑΟ Κυπαρισσίας – ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου που διεξάγεται σήμερα και ώρα 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Κυπαρισσίας. Βοηθοί θα είναι οι Δημήτριος Γκαβέρας, Ανδρέας Μεϊντάνας από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Διονύσιος Γιαννόπουλος από  την ΕΠΣ Ηλείας.
Το άλλο ματς του 13ου ομίλου είναι:
Δημοτικό Γήπεδο Άστρους Κυνουρίας
Πανθυρεατικός – ΑΕ Σπάρτης
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)

1. ΑΟ Κυπαρισσίας    8-2       9
-. ΑΕ Σπάρτης 7-3       9
3. Πανθυρεατικός        3-8       4
4. ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου       3-8       1
* Εκκρεμεί η απόφαση για την ένσταση του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου για το ματς με τον Πανθυρεατικό.
 
 

Άσος στο μανίκι ο Σούπουλης!
 Μια από τις ξεχωριστές ικανότητες του ΑΟ Κυπαρισσίας είναι ότι αντισταθμίζει τις ατυχίες του, όπως αυτές των Μιτρόφ, Καμποσιώρη, με …άσους που βγάζει από το μανίκι του. Κάπως έτσι ο Θεοδωρακόπουλος ρύθμισε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ώστε να στηρίξει τους πρωταθλητές Μεσσηνίας σε κρίσιμα ματς, πετυχαίνοντας μεταξύ άλλων το εκπληκτικό γκολ στη Σπάρτη που κράτησε ζωντανό τον ΑΟΚ στο κυνήγι της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Η επιστροφή του Σπύρου Μαργαρώνη, μετά από πολύμηνη απουσία, λόγω τραυματισμού, πρόσθεσε μια ακόμη λύση στο …οπλοστάσιο των Μαντζούνη-Φρούσο. Από την περασμένη εβδομάδα στις προπονήσεις συμμετέχει και ο 20χρονος επιθετικός Γιώργος Σούπουλης, ενώ η ταχτοποίηση των χαρτιών του ανοίγει το δρόμο της συμμετοχής του στα παιχνίδια που απομένουν και στα οποία συμπεριλαμβάνεται, καθώς φαίνεται, και το μπαράζ με τη Σπάρτη που θα βγάλει τον 1ο του 13ου Ομίλου.
Ο Σούπουλης είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα, καθώς αγωνιζόταν σε πανεπιστημιακή ομάδα στην Αγγλία.