Καταγγέλλει γιατρό στο ΠΕΔΥ Καλαμάτας για απαράδεκτη συμπεριφορά

Καταγγέλλει γιατρό στο ΠΕΔΥ Καλαμάτας για απαράδεκτη συμπεριφορά

Εκτός εαυτού μάς τηλεφώνησε αναγνώστρια της εφημερίδας, για να εκφράσει την αγανάκτησή της για τη στάση παθολόγου του ΠΕΔΥ Καλαμάτας, ο οποίος αρνήθηκε να γράψει τα φάρμακα που ιδιώτης γιατρός χορηγεί στη μητέρα της.
«Δεν είμαι γραμματέας» ήταν η φράση του γιατρού που την εξόργισε περισσότερο και την έκανε να ξεσπάσει, λέγοντας ότι η ίδια πληρώνει 500 ευρώ το χρόνο σε εισφορές -τα οποία βέβαια δεν της περισσεύουν- και δικαιούται να εξυπηρετείται με τη δέουσα ευγένεια και κατανόηση, χωρίς… μουρμούρες και ειρωνείες.
Το αποκορύφωμα είναι ότι χθες πήγε να εκτελέσει τη συνταγή με τα τρία από τα φάρμακα που είχε προλάβει ο γιατρός να γράψει πριν ξεσπάσει το προχθεσινό επεισόδιο στα γραφεία του πρώην ΙΚΑ στην οδό Πλάτωνος, και η φαρμακοποιός διαπίστωσε ότι είχε ακυρωθεί!
Όλοι περνάμε τεταμένες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά δε φταίνε σε τίποτα οι συνάνθρωποί μας, είτε είναι από τη μια είτε από την άλλη πλευρά του γραφείου, του πάγκου, του γκισέ ή ό,τι άλλου παρεμβάλλεται στις μεταξύ μας καθημερινές συναλλαγές.
Κι εν προκειμένω, η εκδικητικότητα είναι πρακτική που θα πρέπει να είναι άγνωστη στο ιατρικό λειτούργημα!
Χ.Ε.