Κυπαρισσία: Στην τελική ευθεία για τη «2η Λευκή Νύχτα» το Σάββατο 30 Μαΐου!

Κυπαρισσία: Στην τελική ευθεία για τη «2η Λευκή  Νύχτα» το Σάββατο 30 Μαΐου!

Μια νύχτα μαγική, που θα γίνει μέρα, στοχεύουν η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας και οι επαγγελματίες της πόλης να είναι η «2η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας», το Σάββατο 30 Μαΐου!
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, μετά την επιτυχία που σημείωσε η «1η Λευκή Νύχτα» το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014, αποφάσισε τη διοργάνωση της δεύτερης το Σάββατο 30 Μαΐου, με σκοπό να καθιερωθεί ως ετήσιο γεγονός, που θα συνοδεύει τον τριήμερο εορτασμό του Αγίου Πνεύματος, που αποτελεί και τη μεγάλη εορτή της πόλης της Κυπαρισσίας.
Στo πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης, για να μπορέσουν να επιτύχουν τα μέγιστα οικονομικά και τουριστικά οφέλη, ο Εμπορικός Σύλλογος, κάλεσε όλους τους επαγγελματίες της Κυπαρισσίας να συμμετέχουν ουσιαστικά με μια σειρά από δράσεις, με τους επαγγελματίες όλων των κλάδων να ανταποκρίνονται θετικά και με θέρμη, ώστε η «2η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας» να είναι ξεχωριστή, όμορφη και λαμπερή!
Ήδη, οι προετοιμασίες κορυφώνονται, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία! Η Κυπαρισσία θα φορέσει τα γιορτινά της για να υποδεχθεί και φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες, που, σύμφωνα με τις ενδείξεις αλλά και βάσιμες εκτιμήσεις, θα την κατακλύσουν!
Μια νύχτα – μέρα, με μουσικές και τραγούδια σε κάθε γωνιά της αγοράς, από μουσικά σχήματα, με εκπτώσεις και προσφορές, με κεράσματα και βεγγαλικά. Μια «Λευκή Νύχτα» με πολλά happenings και events και διασκέδαση.
Το Σάββατο 30 Μαΐου (και όλο το τριήμερο, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα την Πεντηκοστή και το Άγιο Πνεύμα) η Κυπαρισσία γιορτάζει και φωτίζεται! Λάμπει και διασκεδάζει μέχρι τα ξημερώματα!

του Ηλία Γιαννόπουλου