Μελέτη για το Πολυλίμνιο σύντομα στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Μελέτη για το Πολυλίμνιο σύντομα στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Ολοκληρωμένη μελέτη για την αξιοποίηση του Πολυλιμνίου δεσμεύτηκε πως θα παρουσιάσει σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης ο δήμαρχος Γ. Τσώνης, απαντώντας έτσι σε σχετική επισήμανση που του έκανε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Στ. Αναστασόπουλος.
Ο κ. Αναστασόπουλος εξέφρασε την άποψη πως το Πολυλίμνιο δε θα προλάβει να λειτουργήσει το καλοκαίρι, όπως ο ίδιος το είχε προγραμματίσει ως δήμαρχος, πρόσθεσε πως η περιοχή δεν έχει φύλαξη και καθαριότητα και διατυπώθηκαν αρνητικά σχόλια για φθορές σε αυτοκίνητα. Πρότεινε, δε, να κατασκευαστεί εκεί το αναψυκτήριο, ο ανάδοχος να καθαρίζει με ευθύνη του και να χρησιμοποιηθούν οι χώροι που υπάρχουν για τη στάθμευση οχημάτων με κάποιο τίμημα.
Τη φιλοδοξία ότι έως το τέλος Ιουνίου θα είναι όλα έτοιμα εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Ν. Ξαρχάκος, την ανάγκη ανάδειξης του χώρου υπέδειξε ο Δ. Σαμπαζιώτης, ενώ ο κ. Τσώνης σημείωσε πως το μεγαλύτερο ζήτημα είναι η πυροπροστασία του χώρου και πρόσθεσε πως το Πολυλίμνιο πρέπει να φτιαχτεί με τέτοιον τρόπο, ώστε ο Δήμος να μπορεί να έχει ένα καλό έσοδο.