Με στόχο το «διπλό» κόντρα στον Πανθυρεατικό σήμερα ο ΑΟ Κυπαρισσίας

Με στόχο το «διπλό» κόντρα στον Πανθυρεατικό σήμερα ο ΑΟ Κυπαρισσίας

Με μοναδικό στόχο τη νίκη αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 5.00 μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο Άστρους Κυνουρίας τον τοπικό Πανθυρεατικό, ο πρωταθλητής Μεσσηνίας, ΑΟ Κυπαρισσίας, για να ολοκληρώσει πρωτοπόρος στον 13ο όμιλο, τις υποχρεώσεις του στο μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Βέβαια, αν ισοβαθμήσει με την ΑΕ Σπάρτης, η οποία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, τότε θα χρειαστεί νέο μπαράζ, ο νικητής του οποίου θα κάνει την υπέρβαση.
Πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο ματς για την τριφυλιακή ομάδα που έχει κάνει φοβερή σεζόν (με κατάκτηση του τίτλου στην Α΄ Τοπική) και όλοι στον ΑΟΚ είναι αποφασισμένοι για το «διπλό».
Βέβαια, και σ’ αυτό τον αγώνα δεν λείπουν τα προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο προπονητής Αλέξης Μαντζούνης δεν μπορεί να υπολογίζει  στα πλάνα του στην παρουσία των Ίλιε Μιτρόφ (τραυματίστηκε στην πρεμιέρα των μπαράζ κόντρα στην ΑΕ Σπάρτης), Γιώργου Παναγόπουλου (απουσιάζει στη Μύκονο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και  Γιάννη Καμποσιώρη (είναι εκτός αγωνιστικής δράσης μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε).
Αμφίβολη δε είναι η συμμετοχή του Θεόδωρου Θεοδωρακόπουλου (στρατευμένος).
Ο ΑΟ Κυπαρισσίας προβλέπεται να έχει πολύ θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους του (σ’ όλο το τουρνουά είναι εντυπωσιακή η παρουσία φιλάθλων της Τριφυλίας είτε ο ΑΟΚ αγωνίζεται εντός, είτε εκτός έδρας).
Το ματς θα σφυρίξει ο Αλέξανδρος Τσαμούρης, ο οποίος είναι μεσσηνιακής καταγωγής και συγκεκριμένα από τα Φιλιατρά, από την ΕΠΣ Πειραιά. Βοηθοί θα είναι οι Αργύρης Κουρομιχελάκης, Γεώργιος Σγάντζος από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Νικόλαος Ρουμπάνης από την ΕΠΣ Ηλείας.
Ο άλλος αγώνας του 13ου ομίλου είναι ΑΕ Σπάρτης – ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 5 αγώνες)

1. ΑΟ Κυπαρισσίας    9-2       12
-. ΑΕ Σπάρτης 9-3       12
3. ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου       6-8       4
4. Πανθυρεατικός        2-13     1
* Ο Πανθυρεατικός έχει 1 μηδενισμό.