Μονόδρομος η νίκη με Πανθυρεατικό σήμερα για την Κυπαρισσία

Μονόδρομος η νίκη με Πανθυρεατικό σήμερα για την Κυπαρισσία

Τον πρωταθλητή Αρκαδίας Πανθυρεατικό αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 5.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Κυπαρισσίας ο πρωταθλητής Μεσσηνίας, ΑΟ Κυπαρισσίας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής («φινάλε» του Α΄ γύρου) των αγώνων μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Η τριφυλιακή ομάδα που εντυπωσιάζει στο τουρνουά, βλέπει μόνο νίκη για να διατηρηθεί στο «ρετιρέ» του 13ου ομίλου.
Ο προπονητής του ΑΟ Κυπαρισσίας Αλέξης Μαντζούνης θα στερηθεί ξανά τις υπηρεσίες του έμπειρου μέσου Ίλιε Μιτρόφ (τραυματίστηκε στο ματς της  πρεμιέρας με την ΑΕ Σπάρτης και θα χάσει όλα τα μπαράζ).
Στο πλευρό του ΑΟΚ θα είναι πολυάριθμοι φίλαθλοι, καθώς υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στην Τριφυλία και σε άλλες περιοχές του νομού μας.
Όσον αφορά τώρα στον Πανθυρεατικό, θα τεθεί αντιμέτωπος για δεύτερη  φορά με μεσσηνιακή ομάδα. Προηγήθηκε  ο αγώνας κόντρα στον  Τσικλητήρα Πύλου για την πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών, όπου το συγκρότημα της Πύλου πήρε τη νίκη με 1-0.
Η ομάδα του Άστρους Κυνουρίας κατέκτησε τον τίτλο στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΑρκαδίας συγκεντρώνοντας 62 βαθμούς (είχε απολογισμό 20 νίκες, 2 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, πέτυχε 78 γκολ και δέχθηκε 18), έξι περισσότερους από τη δεύτερη Δόξα Μεγαλόπολης, η οποία τον νίκησε με 2-1 και τον υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 στο επεισοδιακό μεταξύ τους ντέρμπι στο β΄ γύρο.
Προπονητής του Πανθυρεατικού είναι ο Άρης Σαβούρδος. Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Άστρους Κυνουρίας ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος με 22 γκολ, ενώ ακολούθησε ο Κώστας Μπαρλάς με 13.
Το σημερινό μπαράζ θα σφυρίξει ο Δημήτριος – Χρήστος Μανούρας από την ΕΠΣ Τρικάλων, βοηθοί θα είναι οι Μιχάλης Δώσης, Ανδρέας Φωτόπουλος από την ΕΠΣ Αθήνας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Ανδρέας Τριανταφύλλης από την ΕΠΣ Αχαΐας.
Το άλλο ματς του 13ου ομίλου διεξάγεται στις 5.00 μ.μ. στο ΔΑΚ Άργους, όπου ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου «κοντράρεται» με την ΑΕ Σπάρτης.
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 2 αγώνες)
1. ΑΟ Κυπαρισσίας    3-0       6
2. ΑΕ Σπάρτης            2-1       3
-. Πανθυρεατικός        1-2       3
4. ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου       0-3       0
* Εκκρεμεί η απόφαση για την ένσταση του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου για τον αγώνα με τον Πανθυρεατικό.