Νοικιάζονται δύο θέσεις για θαλάσσια μέσα αναψυχής

Νοικιάζονται δύο θέσεις για θαλάσσια μέσα αναψυχής

Σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό βγαίνει η εκμίσθωση της απλής χρήσης χώρου επί του αιγιαλού – παραλίας στην περιοχή Ανάληψη της Μεσσήνης, προκειμένου να αναπτυχθούν θαλάσσια μέσα αναψυχής.
Ο προς εκμίσθωση χώρος απέχει τουλάχιστον 100 μέτρα από εγκατεστημένες επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, κέντρα αναψυχής κ.λπ.) και έχει επιφάνεια 50 τ.μ.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στα γραφεία του Δήμου Μεσσήνης στις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Μαΐου 2015, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του Δήμου.
Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στη δημοπρασία θα πρέπει να προσκομίσουν σωρεία δικαιολογητικών.
Ως ελάχιστο όριο προσφοράς ορίζεται το ποσό των 400 ευρώ για την πρώτη θέση και το ποσό των 800 ευρώ για τη δεύτερη, για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης.
Η μίσθωση του χώρου θα ξεκινήσει από την υπογραφή του συμφωνητικού και θα λήξει στις 31 Δεκεμβρίου 2015. Μετά την ημερομηνία αυτή, ο μισθωτής υποχρεώνεται να παραδώσει το μίσθιο όπως το παρέλαβε, έχοντας απομακρύνει οτιδήποτε που έχει σχέση με την εμπορική του δραστηριότητα και αλλοιώνει τον κοινόχρηστο χαρακτήρα του ενοικιαζόμενου χώρου, άλλως καταπίπτει υπέρ του Δήμου το σύνολο της εγγύησης. Παράλληλα, ο Δήμος θα προβαίνει στον καθαρισμό του μισθίου με την απομάκρυνση κάθε τι από την εμπορική του δραστηριότητα με άμεση βεβαίωση των δαπανών στον πλειοδοτήσαντα, χωρίς άλλη ειδοποίηση.