Οι Super Stars Μεσσηνίας 1-1 με την ΑΕΚ (φωτογραφίες)

Οι Super Stars Μεσσηνίας 1-1 με την  ΑΕΚ (φωτογραφίες)

Iσόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό ματς μεταξύ του Συνδέσμου Παλαιμάχων Super Stars Μεσσηνίας και της ΑΕΚ που διεξήχθη χθες στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας. Το αποτέλεσμα σε τέτοιες συναντήσεις είναι το τελευταίο που μετρά, αλλά μεγάλη σημασία έχει ο σκοπός για τον οποίο διεξάγονται.
Τα έσοδα του χθεσινού φιλικού αγώνα (υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση από τον φίλαθλο κόσμο της Μεσσηνίας), θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Όπως μας ανέφεραν οι υπεύθυνοι του Συνδέσμου Παλαιμάχων Super Stars Μεσσηνίας θα δοθούν στο Άσυλο Ανιάτων Καλαμάτας.
Στο σκορ προηγήθηκε η ομάδα του Συνδέσμου Παλαιμάχων Super Stars Μεσσηνίας με γκολ του Γιώργου Βλάχου στο 35΄ με σουτ, ενώ για τους «κιτρινόμαυρους» ισοφάρισε σε 1-1 ο Λάμπρος Γεωργιάδης – γνώριμος στους Καλαματιανούς φιλάθλους από το πέρασμά του πριν δύο και πλέον δεκαετίες από τη Μαύρη Θύελλα – στο 60΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι.
Η εσχάτη των  ποινών δόθηκε σε ανατροπή του Δημήτρη Τσιόλκα από τον Άγγελο Παναγόπουλο, γνωστό και ως «Εστρεχάζι».
Το διαιτητικό τρίο αποτελούσαν οι  Παναγιώτης Μανωλόπουλος, Φώτης Κουτρουμπής και Στάθης Μακρής.
SUPER STARS ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΗΣ): Πλακουδάκης, Μουστάκας, Μαρινάκης, Τ. Χατζηαγγελής, Μπλέτσας, Μισέρος, Τ.Χριστόπουλος, Μπάλλας, Γκούνης, Τσιγάρος, Μαντούκας (αρχική ενδεκάδα), Μούργος, Χαντζής, Παυλέας, Κουτελιάρης, Αλευράς, Παναγόπουλος, Βλάχος, Γουρδέας.
ΑΕΚ (Μιχάλης Σιμιγδαλάς, Χρήστος Αντωνόπουλος): Χατζηαναγνώστου, Πυθαρούλης, Πεσιρίδης, Τόσκας, Καρούσης, Βλαντής, Κούτουλας, Γεωργιάδης, Χρ. Αρδίζογλου, Μπατίστα, Αραβίδης (αρχική ενδεκάδα), Σαρκίδης, Καλλεντέργλου, Τσιόλκας.

  • Την αποστολή παλαιμάχων της Ένωσης συνόδευσαν οι Μ. Παπαϊωάννου, Καραφέσκος, Σταματιάδης, Κωνσταντινίδης, Σταθόπουλος, Τσαχιρίδης, Σεβαστόπουλος, Μάρκου (εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) και ο αθλητικογράφος Κ. Κουμουρτζής.
  • Το ματς μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο επίτιμος πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας, Λυκούργος Γαϊτανάρος, το στέλεχος της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αυστραλίας Κυριάκος Παπαδημητρόπουλος, Ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας Δημήτρης Μπούχαλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Κουτίβας, Τασούλα Φοίφα.
  • Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Super Stars Μεσσηνίας, Γιώργος Μπιστικέας, αν και είχε ειδοποιηθεί εγκαίρως γιατρός, τελικά δεν προσήλθε.  Να όμως που η παρουσία γιατρού ήταν άκρως απαραίτητη, καθώς στο Α΄ ημίχρονο του ματς τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι ο παλαίμαχος της ΑΕΚ Αραβίδης, και χρειάστηκε να διακομισθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας!
  • Μετά τον αγώνα δόθηκε δεξίωση προς τιμήν της αποστολής παλαιμάχων της ΑΕΚ στο κέντρο «Μένης» στο Πήδημα και θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ στο αυριανό μας φύλλο.

 
Του Βαγγέλη Χουντάλου