Προβληματισμός Μπρεδήμα για το χρόνο έναρξης της ανάπλασης στην Ανάληψη

Προβληματισμός Μπρεδήμα για το  χρόνο έναρξης της ανάπλασης στην Ανάληψη

Τα προβλήματα που θα προκαλέσουν τα έργα ανάπλασης στο ναό της Ανάληψης, με την ευκαιρία της εορτής της Αναλήψεως, έθιξε μιλώντας στο Δ.Σ. Καλαμάτας ο επικεφαλής της «Αλλαγής για το Δήμο Καλαμάτας», Θ. Μπρεδήμας, ο οποίος αναρωτήθηκε αν μπορούσαν να ξεκινήσουν τα συγκεκριμένα έργα μία εβδομάδα αργότερα.
Απαντώντας ο αντιδήμαρχος Ανδ. Καραγιάννης ανέφερε πως η συγκρότηση του εργοταξίου έχει ξεκινήσει νωρίτερα, αλλά ο ανάδοχος έχει μόνο 4 μήνες στη διάθεσή του για να ολοκληρώσει τις εργασίες.
Εξέφρασε την ελπίδα ότι δε θα παρεμποδιστούν οι πιστοί, χαρακτήρισε αντιληπτό τον προβληματισμό του κ. Μπρεδήμα και πρόσθεσε πως σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν τα έργα ανάπλασης και στην Ανάσταση, που θα σημάνουν τη διακοπή της κυκλοφορίας στη Ναυαρίνου, αλλά και άλλα έργα, που πρέπει επίσης να ολοκληρωθούν στο προσεχές τετράμηνο.
Υπάρχει συνεννόηση με τους ιερείς και την εκκλησία, εκτός αν υπάρχει κάποιος που θέλει να τους υποκαταστήσει, σχολίασε ο δήμαρχος Καλαμάτας, ο οποίος πρόσθεσε πως πρέπει να ολοκληρωθούν τα έργα που πάλευε ο Δήμος επί ένα χρόνο σε 100 ημέρες και μεταξύ αυτών η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Μεγάρου Χορού.
Χ.Χ.