Πρώτη ήττα του Δ.Σ. Καλαμάτας, 2-1 από τον Δ.Σ. Ηλείας στον Πύργο!

Πρώτη ήττα του Δ.Σ. Καλαμάτας, 2-1 από τον Δ.Σ. Ηλείας στον Πύργο!

Την παρθενική της ήττα (προερχόταν από΄8 νίκες και ισοπαλία), γνώρισε στο 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, καθώς έχασε με 2-1 από την ομάδα του Δ.Σ. Ηλείας σε ματς που διεξήχθη στην Παλαιόχωρα Πύργου.
Η ομάδα του Δ.Σ. Καλαμάτας (έχει εξασφαλίσει εδώ και αρκετές αγωνιστικές την πρώτη θέση στον Όμιλό της και την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στη Δράμα) αγωνίστηκε ξανά μ’ αρκετές απουσίες (δεν έπαιξαν οι Βασίλης Φωτεινάκης, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Γιάννης Πλάγος, Νίκος Σουρίλας για διάφορους λόγους), κάτι που όπως είναι φυσικό την επηρέασε. Βέβαια το ματς διεξήχθη σ’ έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο, κάτι που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Το γκολ της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας σημείωσε ο Χάρης Μάραντος. Ο τεχνικός της ομάδας του Δ.Σ. Καλαμάτας Παναγιώτης Πολίμος (έδωσε ξανά ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής), παρέταξε το ακόλουθο σχήμα: Μιχαλάκης, Αθανασόπουλος, Καρμοιράντζος, Πετρόπουλος, Γεωργακάκος, Γιαννακόπουλος, Αλεξόπουλος, Νικολακέας, Μάραντος, Τσιγάρος, Καράμπελας.