Το 3×3 έκανε η Κυπαρισσία και όλα για όλα την Τετάρτη στη Σπάρτη

Το 3×3 έκανε η Κυπαρισσία και όλα για όλα την Τετάρτη στη Σπάρτη

Με εύκολη νίκη συνέχισε ο ΑΟ Κυπαρισσίας την προσπάθειά του για άνοδο στη Γ’ Εθνική. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος των πρωταθλητών (13ος Όμιλος) κέρδισε σήμερα το απόγευμα στην έδρα του Πανθυρεατικό με σκορ 4-0. Το δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Νίκος Κόλλιας που μέσα στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα βρήκε δίχτυα δύο φορές, ο Χρήστος Παπαγεωργίου έκλεισε το σκορ του ημιχρόνου στο 3-0, ενώ στο β΄ ημίχρονο “χτύπησε” και ο …συνήθης ύποπτος Φώτης Παναγόπουλος, χαρίζοντας το πολύτιμο 3ποντο στους Τριφύλιους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το 11ο σερί παιχνίδι που σκόραρε ο Φ. Παναγόπουλος!
Δυστυχώς όμως το παιχνίδι είχε και μια άτυχη στιγμή για τους πρωταθλητές Μεσσηνίας, καθώς στο 75’αποβλήθηκε o Νίκος Κόλλιας με 2η κίτρινη κάρτα (η πρώτη ήταν επειδή έπαιξε τη μπάλα, ενώ είχε σφυρίξει ο διαιτητής και η δεύτερη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα).
Χρόνος για πανηγύρια δεν υπάρχει στην Κυπαρισσία, καθώς την Τετάρτη θα διεξαχθεί στη λακωνική πρωτεύουσα η αναμέτρηση με την ΑΕ Σπάρτης που θα κρίνει ουσιαστικά το μοναδικό εισιτήριο ανόδου στη Γ’ Εθνική. Ο ΑΟΚ είχε κερδίσει στο πρώτο μεταξύ τους ματς με 1-0.

  • Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου η Σπάρτη πήρε μια εξίσου εύκολη νίκη με 1-3 στην Αργολίδα, σε βάρος του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.