Φιλανθρωπικό παζάρι για τα παιδιά της UNICEF την Κυριακή

Φιλανθρωπικό παζάρι για τα  παιδιά της UNICEF την Κυριακή

Φιλανθρωπικό παζάρι για τα παιδιά της UNICEF διοργανώνει το πρωί της Κυριακής, από τις 10.00, το Νηπιαγωγείο Σταθμού Καλού Νερού, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχολεία υπερασπιστές των παιδιών της UNICEF 2014 – 2015».
Φέτος η εκπαιδευτική κοινότητα του Νηπιαγωγείου Σταθμού Καλού Νερού, μέσα σε κλίμα συνεργασίας με παιδιά – εκπαιδευτικό – γονείς, αλλά και φορείς της τοπικής κοινότητας, δραστηριοποιήθηκε με στόχο – μεταξύ άλλων – το ευρύτατο και ταυτόχρονα ιδιαίτερο θέμα της Κοινωνικής Αλληλεγγύης!
Όπως χαρακτηριστικά είπε στο “Θ” η νηπιαγωγός Μαρία Χονδρογιάννη, “συμμετείχαμε ενεργά και ουσιαστικά σε δράσεις, όπως στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι που διοργάνωσε η “ΦΛΟΓΑ” στην Κυπαρισσία το Δεκέμβριο του 2014, ενώ πήραμε και οι ίδιοι πρωτοβουλίες, με κορύφωση την οργάνωση του συγκεκριμένου φιλανθρωπικού παζαριού για τα παιδιά της UNICEF. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα της UNICEF “Σχολεία υπερασπιστές των παιδιών”, στο οποίο και δηλώσαμε συμμετοχή με την έναρξη του σχολικού έτους (2014-2015).
Κύριο στόχο μας αποτελεί η ευαισθητοποίηση όλων μας – και ιδιαίτερα των παιδιών- σε σχέση με δύο πολύ σημαντικές έννοιες και αρετές: την κοινωνική αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό!
Επαγγελματίες από το Καλό Νερό και την Κυπαρισσία είναι δίπλα μας και στηρίζουν την προσπάθειά μας με προσφορές από τα καταστήματά τους! Αλλά και αρκετοί ιδιώτες συμμετέχουν και αυτοί με χειροποίητες κατασκευές… Τους ευχαριστούμε όλους πολύ! Από τα παιδιά μας, λοιπόν, για τα παιδιά όλου του κόσμου!». 

του Ηλία Γιαννόπουλου