Χάθηκε το όνειρο της τετράδας για την ομάδα των μηχανικών της Μεσσηνίας (φωτογραφίες)

Χάθηκε το όνειρο της τετράδας για την ομάδα των μηχανικών της Μεσσηνίας (φωτογραφίες)

Το σκορ του πρώτου αγώνα (3-1) δεν στάθηκε αρκετό για να ανοίξει το δρόμο της πρόκρισης στην ομάδα ποδοσφαίρου του ΤΕΕ Μεσσηνίας, στα τελικά του πρωταθλήματος Μηχανικών Ελλάδος, που θα διεξαχθούν στα Γιάννενα, καθώς στην ρεβάνς οι Αθηναίοι αποδείχθηκαν πιο αποφασισμένοι παίρνοντας τη νίκη με 2-0 και ταυτόχρονα την πρόκριση.
Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στη ρεβάνς, που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου, η ομάδα των Μηχανικών της Αθήνας πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 και εκμεταλλευόμενη το εκτός έδρας γκολ του πρώτου αγώνα, στην Καλαμάτα, εξασφάλισε την παρουσία της στα τελικά του θεσμού. Το γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι Αθηναίοι στο 10΄, αλλά κυρίως η κάκιστη εικόνα της ομάδας της Μεσσηνίας στο πρώτο μέρος, τους έδωσε μεγάλη ψυχολογική ώθηση και τελικά ήταν το στοιχείο που έκρινε το ματς, καθώς το 2-0 στο 70΄ ήρθε ως λογική εξέλιξη. Η Μεσσηνία «ξύπνησε» μετά το 2-0, έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Λουμάκη, Παπαλάμπρου και Νικολακόπουλο, όμως ο τερματοφύλακας της Αθήνας, Μεγάλος, κατέβασε ρολά κρατώντας το μηδέν.
Μεγάλη η απογοήτευση που επικράτησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στις τάξεις των Μεσσήνιων Μηχανικών, που βρήκαν πάντως τη δύναμη να ευχαριστήσουν τον προπονητή τους Βασίλη Μπλέτσα, για την βοήθεια την οποία προσέφερε αφιλοκερδώς, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό σύνολο. Ο κ. Μπλέτσας, που ήταν αρκετά στενοχωρημένος, όπως άλλωστε και οι ποδοσφαιριστές, ξεκίνησε το ματς με τους Καλλιντέρη, Παπακωνσταντίνου, Κερκεμέζο, Καμαρινάκη, Μπαζιωτόπουλο, Παπαευσταθίου, Καραμπάγια, Παπαευγενίου, Παπαλάμπρου, Λουμάκη, Νικολακόπουλο, ενώ χρησιμοποίησε στην επανάληψη και τους Κότση, Γάλλο.