Από το λιμάνι της Καλαμάτας ταξιδεύουμε για Κύθηρα και το Καστέλι Κρήτης

Από το λιμάνι της Καλαμάτας ταξιδεύουμε για Κύθηρα και το Καστέλι Κρήτης

Το ταξίδι ξεκινά από το νησί της Αφροδίτης. Τα πανέμορφα Κύθηρα αποτελούν τον τέλειο προορισμό για όσους αναζητούν την ξεκούραση και τις όμορφες εικόνες.
Το νησί με την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά και τα πανέμορφα τοπία προσφέρει επιλογές για κάθε τύπου επισκέπτη. Οι λάτρεις της περιήγησης και των αξιοθέατων θα εντυπωσιαστούν: βόλτες στα γραφικά σοκάκια της υπερυψωμένης Χώρας με τελικό προορισμό το επιβλητικό Φρούριο και θέα στο Αιγαίο, εκδρομές στον ιστορικό Μυλοπόταμο και τον εντυπωσιακό καταρράκτη της Φόνισσας, όπου μπορείς να κολυμπήσεις στα πανέμορφα νερά του, εξερεύνηση στο Σπήλαιο της Αγίας Σοφίας, που προσφέρει μια αξέχαστη υπόγεια διαδρομή 200 μέτρων.
Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που το νησί λάμπει με τις εκπληκτικές του παραλίες. Από το πολυφωτογραφημένο Καλαδί με τους τεράστιους βράχους μέχρι τα καταγάλανα νερά του Χαλκού, τα Κύθηρα σε εμπνέουν να απολαύσεις καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης στην άμμο.
Ο ήλιος πέφτει και ο δρόμος μάς οδηγεί στο φημισμένο και πολυσύχναστο Καψάλι, όπου μπορούμε να απολαύσουμε το φαγητό μας ή το ποτό μας σε εστιατόρια ή μπαράκια για όλα τα γούστα, δίπλα στο κύμα.
Το ταξίδι συνεχίζεται και επόμενος προορισμός είναι δυτική ακτή της Κρήτης και το μαγευτικό Καστέλι της Κισσάμου. Εκεί που συναντώνται απέραντες παραλίες με λευκή άμμο, παραδοσιακά χωριά, κάστρα και αρχαία ευρήματα. Από τη σπουδαία αρχαία Πολυρρήνια και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στα Φαλάσαρνα, μία από τις ομορφότερες αμμουδιές της Κρήτης, μέχρι τα παραδοσιακά κρητικά ταβερνάκια υπό τους ήχους του βιολιού και της λύρας, το Καστέλι είναι ένα αληθινό ψηφιδωτό από χρώματα και τοπία, παντρεύοντας εξαιρετικά το παραδοσιακό με το μοντέρνο και χαρίζοντας μοναδικές στιγμές καλοκαιρινής χαλάρωσης στον επισκέπτη.

Χανιά
Ανάμεσα στα καλντερίμια, δίπλα από τις εκκλησιές, πίσω από τα φρεσκοβαμμένα παραθυρόφυλλα, μέσα από τη ζωντανή νησιώτικη παράδοση, τις παραδεισένιες αμμουδιές και τη ζωντάνια της νύχτας, τα Χανιά κρατούν τα μυστικά τους: τις ευτυχισμένες και διαφορετικές για τον καθέναν στιγμές, που εδώ, στο πιο γνωστό νησί του κόσμου, γίνονται μοναδικές.
Η Κρήτη διατηρεί ακέραιη την ομορφιά της στο πέρασμα του χρόνου, είναι μια άψογη οικοδέσποινα για τον επισκέπτη, προσφέρει διακοπές χωρίς όρια και σας περιμένει…

«Βιτσέντζος Κορνάρος»
Το μαγευτικό αυτό ταξίδι μπορεί πλέον να γίνει πραγματικότητα με εύκολη πρόσβαση και αναχώρηση από την Καλαμάτα με το πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος».
Ο Σταύρος Μπακολιάς, ιδρυτής της EUROLINE Shipping & Cargo L.T.D., επιστρέφει στη γενέτειρά του, Καλαμάτα, με την κεντρική πρακτόρευση της ΛΑΝΕ και ΑΝΕΚ LINES.
Με τo πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος» η EUROLINE φέτος μας φέρνει κοντά σε ονειρεμένους νησιωτικούς τόπους: το αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο, τις θάλασσες των ονείρων και τους καλοσυνάτους νησιώτες.
Σε αυτούς τους τόπους που αγαπάμε, εκεί που γεννηθήκαμε, εκεί μας ταξιδεύουν, με ανθρωπιά και αξιοπρέπεια.
Κάντε την κράτησή σας τώρα τηλεφωνικά στο 27210 – 28080 και 27210 28099, πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα και παραλάβετε τα εισιτήριά σας προπληρωμένα από το λιμάνι της αναχώρησής σας. Εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα!
Καλό ταξίδι!