Αυτοκτόνησε η Κυπαρισσία στο Περιστέρι χάνοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική

Αυτοκτόνησε η Κυπαρισσία στο Περιστέρι χάνοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική

Δεν τα κατάφερε η Κυπαρισσία μπροστά στα μάτια των 2 και πλέον χιλιάδων Μεσσήνιων φιλάθλων στο Περιστέρι. Οι Τριφύλιοι αν και βρέθηκαν στο 57′ με 2-0 μπροστά στο σκορ, έχασαν τελικά από τους Λάκωνες με 2-3.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Λάκωνες ο Αναστασάκος, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 87ο λεπτό γράφοντας το 2-3 και γυρίζοντας το ματς από το 2-0, στο οποίο έφτασε η Κυπαρισσία με δύο γκολ που πέτυχαν ο Παναγόπουλος στο 51′ και ο Κόλλιας στο 55′.

Ο Αναστασάκος ήταν αυτός που έβαλε την Σπάρτη και πάλι στο ματς και τη διεκδίκηση του ονείρου της ανόδου μειώνοντας σε 2-1 στο 57′, ο Γκολέμης στο 83′ έβαλε φωτιά στο γήπεδο γράφοντας το 2-2 και εκ νέου ο Αναστασάκος έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Λακωνίας διαμορφώνοντας το τελικό 2-3 στο 87′.


Ξεκινά σε λίγη ώρα στο γήπεδο του Περιστερίου η αναμέτρηση της Κυπαρισσίας με την Σπάρτη, με έπαθλο την άνοδο στη Γ εθνική. 

Οι συνθέσεις:

Α.Ο. Κυπαρισσίας: Ντουγέρογλου, Καρατζούλιας, Γιαννόπουλος, Ανδρουτσής, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Ντιόπ, Καμποσιώρης, Παναγόπουλος Φ., Παπαγεωργίου Χρ., Κόλλιας

Α.Ε. Σπάρτη: Γαρόζης, Κόπελας, Σπηλιωτόπουλος, Πανάκης, Πρασσάς, Χοτζάϊ, Γεωργακόπουλος, Τσούκλης, Σεμερτζίδης, Αναστασάκος, Χαλίλι.

Δείτε την αναμέτρηση σε live streaming που πραγματοποιεί το Report24.gr σε συνεργασία με την τηλεόραση του BEST


Αποφασισμένος για την υπέρβαση ο ΑΟ Κυπαρισσίας στον “τελικό” με τη Σπάρτη στο Περιστέρι

ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Η καρδιά του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου κτυπά σήμερα στο γήπεδο Περιστερίου, όπου θα φιλοξενηθεί το μεγάλο μπαράζ μεταξύ του πρωταθλητή Μεσσηνίας ΑΟ Κυπαρισσίας και της πρωταθλήτριας της γειτονικής μας Λακωνίας, ΑΕ Σπάρτης. Η νικήτρια ομάδα (αν το ματς στην κανονική διάρκεια λήξει ισόπαλο, θ’ ακολουθήσει ημίωρη παράταση και ενδεχομένως πέναλτι) θα πανηγυρίσει την πολυπόθητη άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Το γήπεδο Περιστερίου επελέγη από την ΕΠΟ κυρίως για λόγους ασφαλείας. Μέχρι όμως να οριστικοποιηθεί η έδρα των μπαράζ, εξετάστηκαν και διάφορα άλλα γήπεδα, κάτι που προκάλεσε εκνευρισμό στις 2 ομάδες.
ΑΟ Κυπαρισσίας και ΑΕ Σπάρτης βρέθηκαν αντιμέτωπες στο τουρνουά των μπαράζ και ισοβάθμησαν στον 13ο όμιλο με 15 βαθμούς (είχαν απολογισμό 5 νίκες και ήττες), ενώ μοιράστηκαν τις νίκες στους μεταξύ τους αγώνες (ο ΑΟ επικράτησε 1-0 στην Κυπαρισσία, ενώ η Σπάρτη νίκησε 2-1 στην έδρα της).
Έτσι, οδηγούνται στο ιστορικό μπαράζ. Ευχή μας όπως και όλων των Μεσσήνιων είναι ο ΑΟ Κυπαρισσίας να πάρει η νίκη – άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Σίγουρα έχει δύσκολο έργο καθώς η ΑΕ Σπάρτης διαθέτει εξαιρετική ομάδα και «διψά» για επιστροφή έπειτα από αρκετά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.
Η αποστολή του ΑΟ Κυπαρισσίας βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, όπου προπονήθηκε στο γήπεδο Ιωνικού στη Νεάπολη.
Ο προπονητής της τριφυλιακής ομάδας Αλέξης Μαντζούνης δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του στην παρουσία του Ίλιε Μιτρόβ (τραυματίας). Υπολογίζεται όμως κανονικά ο Θεόδωρος Θεοδωρακόπουλος (είναι στρατευμένος και εξασφάλισε άδεια από τη μονάδα του). Ενδέχεται να ενισχύσει τον ΑΟΚ και ο έμπειρος μέσος, Γιώργος Παναγόπουλος (απουσίασε στη Μύκονο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).
Όσον αφορά τώρα στην ομάδα της Σπάρτης, ο τεχνικός Αργύρης Κατσίχτης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Ο ΑΟ Κυπαρισσίας έχει ζητήσει 2000 εισιτήρια (ήδη είχαν δοθεί 700, ενώ υπάρχει φοβερή ζήτηση από Μεσσήνιους που διαμένουν στην Αθήνα).
Οι φίλαθλοι του ΑΟΚ θα καθίσουν στις θύρες 1 και 7 (θ’ ανοίξουν στις 3.30 μ.μ.).
Κοντά στον ΑΟ Κυπαρισσίας θα βρεθεί η διοίκηση της ΕΠΣΜ στην οποία πρόεδρος είναι ο Λεωνίδας Οικονομίδης, καθώς επίσης πολυάριθμοι παράγοντες και προπονητές ομάδων του νομού μας.
Διαιτητής του μπαράζ (θ’ αρχίσει στις 6.00 μ.μ.) θα είναι ο διεθνής Θανάσης Γιάχος από την ΕΠΣ Χίου, βοηθοί οι Αντώνης Καρατζίκας, Ιορδάνης Απτόσογλου από την ΕΠΣ Αθήνας, τέταρτος διαιτητής ο Γεώργιος Μιχαηλίδης από την ΕΠΣ Βοιωτίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Χαράλαμπος Καρατζάς από την ΕΠΣ Εύβοιας.

https://www.youtube.com/watch?v=aDAq72Kod6s