Δεν αποδέχεται την «πρόσκληση» ο Ηλίας Παπακωνσταντίνου

Δεν αποδέχεται την «πρόσκληση» ο Ηλίας Παπακωνσταντίνου

Ο εκτελών χρέη προέδρου της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, με έγγραφο που απέστειλε στο αναπληρωματικό μέλος Ηλία Παπακωνσταντίνου, του ζητά να καλύψει το κενό, το οποίο προέκυψε στο Δ.Σ. της Ένωσης, μετά την «υποχρεωτική» παραίτηση του Αριστείδη Σταθόπουλου. Αυτό ορίζεται από το καταστατικό και αυτό έκανε την Παρασκευή το μεσημέρι ο κ. Οικονομίδης, ζητώντας από τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού Καλαμάτας και ισχυρό άνδρα των ερυθρολεύκων, να γνωστοποιήσει άμεσα τις προθέσεις του για το εάν θ’ αποδεχθεί την πρόσκληση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θάρρους» ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν βλέπει θετικά το ενδεχόμενο εισόδου στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Μεσσηνίας και σκέπτεται πολύ σοβαρά να απορρίψει τη σχετική πρόταση.
Δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το αντίθετο, όμως η κατάσταση η οποία διαμορφώνεται μέχρι τώρα είναι αυτή ακριβώς. Εφόσον ο κ. Παπακωνσταντίνου «γυρίσει την πλάτη» στην πρόσκληση, τότε αυτομάτως ο Λεωνίδας Οικονομίδης θ’ ακολουθήσει την ίδια διαδικασία για το επόμενο αναπληρωματικό μέλος, που είναι ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Μελιγαλά, Ηλίας Αλεξανδρόπουλος.
Ν. Μπ.