Επικυρώθηκαν οι δημοπρασίες για ομπρέλες, θαλάσσια μέσα αναψυχής και καντίνες στο Δήμο Μεσσήνης

Επικυρώθηκαν οι δημοπρασίες για ομπρέλες, θαλάσσια μέσα αναψυχής και καντίνες στο Δήμο Μεσσήνης

Τα αποτελέσματα των δημοπρασιών για την εκμίσθωση της απλής χρήσης παραλίας για την τοποθέτηση ομπρελών – ξαπλωστρών, θαλάσσιων μέσων αναψυχής και καντινών, επικύρωσε πρόσφατα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μεσσήνης
Όσον αφορά στην τοποθέτηση ομπρελών – ξαπλωστρών στην παραλία της Μπούκας, δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για τις δύο πρώτες θέσεις. Αντίθετα, έντονο ήταν το ενδιαφέρον για την τρίτη θέση, καθώς «μονομάχησαν» δύο ενδιαφερόμενοι, συγγενείς και η θέση κατακυρώθηκε στον έναν από αυτούς, ο οποίος προσέφερε 5.000 ευρώ.
Για τη θέση στην παραλία-αιγιαλό της Μπούκας στην περιοχή Αγίου Νικολάου δεν παρουσιάστηκε ενδιαφερόμενος.
Για τις δύο θέσεις στην παραλία του Αγίου Ανδρέα, η μία επιφάνειας 120 τ.μ. διατέθηκε αντί 1.000 ευρώ, ενώ για εκείνη με επιφάνεια 55 τ.μ. κατατέθηκε ποσό 850 ευρώ.
Για τη μία θέση στην παραλία του Πεταλιδίου παρουσιάστηκε ένας ενδιαφερόμενος, προσφέροντας 1.050 ευρώ.
Για τις πέντε θέσεις στην παραλία Ανάληψης εκφράστηκε ενδιαφέρον από παρακείμενες ξενοδοχειακές μονάδες. Η πρώτη δόθηκε σε μία μονάδα αντί 3.267 ευρώ και οι υπόλοιπες τέσσερις σε μία άλλη αντί 4.001 ευρώ, 1.108 ευρώ, 3.841 ευρώ και 2.725 ευρώ, αντίστοιχα.
Τέλος, για τη θέση στην παραλία Καλαμακίου παρουσιάστηκε ένας ενδιαφερόμενος, προσφέροντας 3.201 ευρώ.

Θαλάσσια μέσα αναψυχής
Όσον αφορά στην εκμίσθωση της απλής χρήσης παραλίας για την τοποθέτηση θαλάσσιων μέσων αναψυχής στην παραλία της Ανάληψης, εμφανίστηκε μόνο ένας ενδιαφερόμενος, ο οποίος κατέθεσε προσφορά 397 ευρώ. Για τη δεύτερη θέση στην ίδια περιοχή δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον.

Καντίνες
Τέλος, όσον αφορά στην τοποθέτηση καντινών, για τη μία θέση στην παραλία-αιγιαλό της Μπούκας και συγκεκριμένα στον κενό χώρο μεταξύ Χαραλαμπόπουλου και Ζαφειρόπουλου, παρουσιάστηκε ένας ενδιαφερόμενος, ο οποίος προσέφερε 701 ευρώ.
Για τη θέση στην παραλία – αιγιαλό της Μπούκας και συγκεκριμένα στον κενό χώρο μεταξύ Ζαφειρόπουλου και Όασης, παρουσιάστηκε ένας ενδιαφερόμενος, ο οποίος προσέφερε επίσης 701 ευρώ.
Για τη θέση στην παραλία-αιγιαλό της Μπούκας στην περιοχή Αγίου Νικολάου δεν παρουσιάστηκε ενδιαφερόμενος.
Για τη θέση στην παραλία ανατολικά του δημοτικού άλσους του Αγίου Ανδρέα παρουσιάστηκε ένας ενδιαφερόμενος, ο οποίος προσέφερε 701 ευρώ.
Για τη θέση στην παραλία αιγιαλό στη θέση Βρύση της Αγγέλως του οικισμού Επισκοπής δεν παρουσιάστηκε ενδιαφερόμενος.
Το ίδιο συνέβη για τη θέση στην παραλία –αιγιαλό στη θέση Μαματά Αχλαδοχωρίου, για τη θέση στην παραλία – αιγιαλό στη θέση Κόκκινο Λιθάρι Αχλαδοχωρίου, για τη θέση στην παραλία – αιγιαλό στη θέση Φάρος Πεταλιδίου, για τη θέση Τζάνε – Μάτι Πεταλιδίου, για τη θέση στην παραλία-αιγιαλό της θέσης Καρυά Πεταλιδίου, για τη θέση στην παραλία-αιγιαλό της Ανάληψης στη θέση 50 μ. ανατολικά της εκκλησίας και για τη θέση στην παραλία-αιγιαλό της Βελίκας σε απόσταση 50 μ. ανατολικά από την είσοδο του δρόμου (στο χώρο που είναι η βρύση).