Η αποστολή των πρωταθλητών Μεσσηνίας στο ραντεβού με την ιστορία…

Η αποστολή των πρωταθλητών Μεσσηνίας στο ραντεβού με την ιστορία…

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ (6 Μ.Μ., ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ) ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Στο γήπεδο των Φιλιατρών ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της Κυπαρισσίας εν όψει του αυριανού μπαράζ ανόδου (6 μ.μ. στο γήπεδο Περιστερίου) με αντίπαλο τη Σπάρτη και έπαθλο για το νικητή την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης η αισιοδοξία κυριαρχεί στο τριφυλιακό στρατόπεδο. Η αποστολή των ποδοσφαιριστών είναι προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 12.30 μετά το μεσημέρι και σε αυτή δεν αποκλείεται να ενσωματωθεί και ο Γιώργος Παναγόπουλος, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απουσιάζει το τελευταίο διάστημα. Ο Μιτρόφ μπορεί να μην υπολογίζεται από τον προπονητή Αλέξη Μαντζούνη, καθώς παραμένει τραυματίας, η παρουσία του όμως στο λεωφορείου είναι ικανή να προσθέσει επιπλέον ψυχολογική ώθηση. Οι «ετοιμοπόλεμοι» παίκτες που είναι στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού και θα έχουν πιθανότατα την ευκαιρία για ένα «χαλάρωμα» σε γήπεδο της Αττικής είναι οι εξής: Ντουγερόγλου, Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννακόπουλος, Γαργαρώνης, Καμοσιώρης, Λυδιώτης, Ντιόπ, Καρκατζούλιας, Γεωργιόπουλος, Φ. Παναγόπουλος, Χ. Παπαγεωργίου, Β. Παπαγεωργίου, Κωνσταντόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Μαργαρώνης και Κόλλιας.

Θα παίξει σα στο σπίτι της…

Μέσα σε μια ώρα «έφυγαν» τα 500 εισιτήρια που διέθεσε χθες στους φιλάθλους η διοίκηση του ΑΟ Κυπαρισσίας, ενώ άλλα τόσα θα διατεθούν αύριο σε εγγεγραμμένους σε σχετική λίστα, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα μεταβούν στο Περιστέρι με λεωφορεία. Οι υπόλοιποι «μεμονωμένοι» φίλοι του ΑΟΚ από τη Μεσσηνία, την Αθήνα και άλλες περιοχές θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια στις Θύρες 1 και 7, από τις 15:30 της Κυριακής.