Η Καλαμάτα αγκάλιασε την Παναθηναϊκή Συμμαχία… (φωτογραφίες & βίντεο)


Περίπου 400 μικροί και μεγάλοι φίλοι του “Τριφυλλιού” βρέθηκαν χθες στο “Ελιτ”

Πόλος έλξης ο Δημήτρης Σαραβάκος και οι αντιπρόεδροι Τάκης Οικονομόπουλος και Βασίλης Κωνσταντίνου

Η Καλαμάτα και εν γένει η Μεσσηνία ανταποκρίθηκαν με ζεστό και μαζικό τρόπο στο κάλεσμα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, με περίπου 400 φίλους του «Τριφυλλιού» να γεμίζουν την αίθουσα του ξενοδοχείου «Ελίτ», απ’ όπου ξεκίνησε ουσιαστικά το «άνοιγμα» των «πρασίνων» στην επαρχία (είχε προηγηθεί το πρωί μια μικρότερη εκδήλωση στη Νεμέα, ενώ επόμενος σταθμός είναι σήμερα η Σπάρτη). Ήταν μια καλή αφορμή για την τόνωση του συλλογικού αισθήματος της αθλητικής οικογένειας του ΠΑΟ στην περιοχή μας που όπως τόνισε και ο υπεύθυνος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Θάνος Χονδροδήμος, πέρασε με επιτυχία μια δύσκολη καμπή της ιστορίας της, έχοντας ήδη γυρίσει σελίδα, με τη στήριξη του εν λόγω φορέα, δηλαδή του κόσμου, καθώς και του προέδρου Γιάννη Αλαφούζου.Στη συνέχεια ανέπτυξε το πλάνο της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας” που σήμερα κατέχει το 80% της μετοχικής σύνθεσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στο πάνελ κάθισαν επίσης οι αντιπρόεδροι και «ιστορικοί» τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου και Τάκης Οικονομόπουλος, μαζί με τον Δημήτρη Σαραβάκο, ο οποίος βρέθηκε φυσικά στο επίκεντρο με μικρούς και μεγάλους να τον περιστοιχίζουν στο τέλος για να του μιλήσουν και για να εξασφαλίσουν μια αναμνηστική φωτογραφία.
Στα βασικά …παραλειπόμενα της εκδήλωσης το καλωσόρισμα που έκανε στους εκπροσώπους του «Τριφυλλιού» ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Καλαμάτας και αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούχαλης, καθώς και ο στενός εναγκαλισμός του Τάκη Οικονομόπουλου με τον επίτιμο πρόεδρο της Μαύρης Θύελλας, Λουκούργο Γαϊτανάρο και τον βετεράνο των «μελανόλευκων» Γιώργο Μπιστικέα. Όπως μετέφερε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟ, είχε να συναντήσει τον κ. Γαϊτανάρο από τη Βραζιλία στο φιλικό της εθνικής μας ομάδας στο Μαρακανά το 1970 , ενώ μίλησε με θερμά λόγια και για τις αναμετρήσεις με τη Μαύρη Θύελλα, με την οποία υπήρχαν φιλικές σχέσεις και ο ίδιος χαιρόταν ιδιαίτερα όταν ερχόταν στην Καλαμάτα, τέλος ευχήθηκε στο τοπικό μας συγκρότημα να ξαναβρεί το δρόμο της.
Μεγάλη ανταπόκριση υπήρχε και στο βασικό ζητούμενο, που ήταν η εγγραφή μελών στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, με τον Λυκούργο Γαϊτανάρο να κάνει μάλιστα την αρχή.
Οι ετήσιες συνδρομές κοστίζουν 50 ευρώ και στηρίζουν οικονομικά την ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ οι κάτοχοι των καρτών εξασφαλίζουν εκπτωτικά και άλλα προνόμια.

*Δείτε σε βίντεο όσα δήλωσαν ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Βασίλης Κωνσταντίνου  

https://youtu.be/hZCVj5GqPKs

https://youtu.be/uFh-_4qE6po