Κλήρωση «βουνό» για την ομάδα των Δικηγόρων της Καλαμάτας στα τελικά της Δράμας

Κλήρωση «βουνό» για την ομάδα των Δικηγόρων της Καλαμάτας στα τελικά της Δράμας

Πολύ δύσκολη θεωρείται η κλήρωση για την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, στην τελική φάση του 31ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, που θα διεξαχθεί στη Δράμα.

Συγκεκριμένα κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο μαζί με τις ομάδες του Δ.Σ. Αθήνας «Σόλων», του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης «Αριστοτέλης» και του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης «Αρμενόπουλος/Μέγας Αλέξανδρος».
Μία κλήρωση «βουνό» για την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, καθώς όπως μας ενημέρωσε ο κ. Θάνος Καράμπελας (στέλεχος της ομάδας του Δ.Σ. Καλαμάτας), οι 3 παραπάνω ομάδες έχουν κατακτήσει 26 πρωταθλήματα, ενώ συμμετέχουν αδιαλείπτως στα τελικά! Η δε ομάδα του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης «Αρμενόπουλος/Μέγας Αλέξανδρος» θεωρείται ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην εφετινή διοργάνωση. Μάλιστα προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλό της μπροστά από την ομάδα του Αγρινίου.
Οι ομάδες του Δ.Σ. Αθήνας «Σόλων» και του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης «Αριστοτέλης» προκρίθηκαν ως δεύτερες από τους ομίλους τους πίσω από τις ομάδες της Χαλκίδας και των Τρικάλων αντίστοιχα.
Η ομάδα του Δ.Σ. Καλαμάτας εντυπωσίασε στην Α ΄φάση του πρωταθλήματος, κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλό της, με 25 βαθμούς (με απολογισμό 8 νίκες, ισοπαλία και ήττα), αφήνοντας στη δεύτερη θέση την ομάδα του Δ.Σ. Αθήνας «Ο Νόμος» (απέσπασε πολύτιμη εκτός έδρας λευκή ισοπαλία από τον Δ.Σ. Ηλείας σε επεισοδιακό ματς). Μάλιστα είχε επίθεση «φωτιά» και απροσπέλαστη άμυνα. Σίγουρα μπορεί να διακριθεί στην τελική φάση.
Ας δούμε τώρα το πρόγραμμα των αγώνων της ομάδας του Δ.Σ. Καλαμάτας…
Παρασκευή 26 Ιουνίου
1η Αγωνιστική
ΔΣ Καλαμάτας – ΔΣ Θεσσαλονίκης «Αρμενόπουλος/Μέγας Αλέξανδρος»
Κυριακή 28 Ιουνίου
2η αγωνιστική
ΔΣ Καλαμάτας – ΔΣ Αθήνας «Σόλων»
Τρίτη 30 Ιουνίου
3η αγωνιστική
ΔΣ Καλαμάτας – ΔΣ Θεσσαλονίκης «Αριστοτέλης»
Στην τελική φάση του πρωταθλήματος έχουν προκριθεί 12 ομάδες που χωρίστηκαν σε 3 ομίλους των 4 μετά από κλήρωση. Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου και η καλύτερη δεύτερη παίρνουν το εισιτήριο της πρόκρισης για την τελική τετράδα.
Η αποστολή της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Κούρος» στη Δράμα. Η τελετή έναρξης θα γίνει στις 26 Ιουνίου σε παραδοσιακό οινοποιείο, ενώ αναμένεται να παραβρεθεί και η ηγεσία του Αρείου Πάγου.

Καινούριο πρόσωπο ο Χρ. Νοτόπουλος
Εξάλλου, μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε ο Γιάννης Πλάγος, ο προπονητής της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Παναγιώτης Πολίμος, επέλεξε στην αποστολή τον Χρήστο Νοτόπουλο, που παλαιότερα αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Αστέρα Αρφαρών. Ο Νοτόπουλος υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία.
Ο κ. Πολίμος είχε προγραμματίσει για χθες προπόνηση της ομάδας του Δ.Σ. Καλαμάτας ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο διεξαγωγής 1-2 φιλικών ματς, ώστε να κάνει τις τελικές δοκιμές πριν τη «μάχη» της τελικής φάσης. Ο Παναγιώτης Πολίμος παρά τη δύσκολη κλήρωση εμφανίζεται αισιόδοξος για την παρουσία της ομάδας στα τελικά της Δράμας.