Λίγες ώρες πριν την Γ.Σ. κάτι… κινείται στον ορίζοντα της Μαύρης Θύελλας

Λίγες ώρες πριν την Γ.Σ. κάτι… κινείται στον ορίζοντα της Μαύρης Θύελλας

Για πολλούς η τελευταία ελπίδα του Γιώργου Ράλλη και των μελών του Δ.Σ. της Καλαμάτας, που παραμένουν ενεργοί στο πλευρό του προέδρου της Μαύρης Θύελλας, είναι ο Σταύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναμένεται στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα προς τα τέλη Ιουνίου. Κάποιοι άλλοι ωστόσο φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη, δείχνοντας έτοιμοι να αναλάβουν την ομάδα επιζητώντας αυτό που δεν κατάφερε ο κ. Ράλλης, να την οδηγήσουν δηλαδή στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν πρόκειται για κάποια ουτοπική τοποθέτηση, αλλά για πληροφορίες που όσο περνούν οι μέρες αποδεικνύονται και πιο έγκυρες.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Θάρρους» ένα γκρουπ επιχειρηματιών, που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, δείχνει έτοιμο να εισέλθει στα διοικητικά της Καλαμάτας. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στα στέκια της μεσσηνιακής πρωτεύουσας το σενάριο που θέλει εκπροσώπους του συγκεκριμένου γκρουπ να έχουν βρεθεί με τον Γιώργο Ράλλη, μεταφέροντάς του την επιθυμία εμπλοκής και τον πρόεδρο της ομάδας να βλέπει θετικά την όλη προσπάθεια. Το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξει τουλάχιστον μία συνάντηση ακόμη μέχρι την Κυριακή, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών της Καλαμάτας, με τον πρόεδρο της Μαύρης Θύελλας να μεταφέρει τα νεότερα στα μέλη, εφόσον βεβαίως υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Οφείλει και σωστά πράττει να μένει προσεκτικός και αρκετά επιφυλακτικός, έχοντας βιώσει στο κοντινό παρελθόν διαδικασίες που δεν πήραν ποτέ επίσημη μορφή, ωστόσο κάτι διαφορετικό φαίνεται πως περιλαμβάνει η καινούρια προσπάθεια που έρχεται στο προσκήνιο.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές και εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους – άλλωστε μιλάμε για θεωρητικό ενδιαφέρον και δεν γνωρίζουμε εάν θα προχωρήσει – περιμένοντας την ενημέρωση στην κυριακάτικη συνάντηση στο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος», εκεί όπου πρέπει να βρεθούν τα μέλη προκειμένου να ενημερωθούν, αλλά και να γνωστοποιήσουν τις απόψεις τους.
του Νίκου Μπαλόπουλου