Με μικρή συμμετοχή και χωρίς «ειδήσεις» η ΓΣ της Καλαμάτας (φωτογραφίες)

Με μικρή συμμετοχή και χωρίς «ειδήσεις» η ΓΣ της Καλαμάτας (φωτογραφίες)

Τυπική διαδικασία αναμενόταν και αποδείχθηκε στην πράξη η Γενική Συνέλευση του ΠΣ Η Καλαμάτα που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος», χωρίς να προσφέρει τίποτα ουσιαστικό για το μέλλον της ομάδα. Η παρουσία του κόσμου ήταν απογοητευτική  με περίπου 80 φίλους της Μαύρης Θύελλας να κάνουν τον κόπο να περάσουν την πόρτα του Διοικητηρίου, εκ των οποίων κάπου τον 1/3 από αυτά ήταν ταμειακώς εντάξει μέλη από τα συνολικά 47 που φρόντισαν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σύλλογο και τη στιγμή που οι εγγεγραμμένοι είναι 275. Πρόεδρος της ΓΣ ορίστηκε ο κ. Σταθόπουλος, έχοντας στο πλευρό του τους Γυφτέα και Μπαζάνη, ενώ ο πρόεδρος της Καλαμάτας, Γιώργος Ράλλης, έκανε τη σύντομη αποτίμηση της σεζόν καθισμένος σε διπλανό έδρανο και πλαισιωμένος από τα μέλη της διοίκησης Δάλλα και Καραγιάννη.
Ο οικονομικός απολογισμός εμφανίστηκε ισοσκελισμένος με έσοδα-έξοδα 209.641 ευρώ, με έκτακτη κάλυψη όμως διαφοράς 60.000 από τη διοίκηση. Ο κ. Ράλλης πρόσθεσε στην πορεία της διαδικασίας ότι η ομάδα δεν χρωστάει σε κανέναν, εξηγώντας ότι δεν υπάρχουν προσφυγές, αλλά και ότι έχει γίνει ρύθμιση παλιών χρεών σε ΙΚΑ και εφορία.
Από πλευράς κοινού τέθηκαν διάφορα θέματα, όπως το γηπεδικό, οι ντόπιοι παίκτες, οι επιλογές προπονητών και ποδοσφαιριστών κ.α., ενώ εκφράστηκαν τόσο θετικές όσο και επικριτικές  παρεμβάσεις ως προς το πρόσωπο του κ. Ράλλη, ο οποίος από την πλευρά του εξέθεσε τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν, λέγοντας χαρακτηριστικά «είμαστε φτωχοί!» . Ζήτησε από το φίλαθλο κόσμο να εκτιμήσει την μεγάλη και ειλικρινή προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια με τους συνεργάτες του, ενώ  διαβεβαίωσε για μια ακόμη φορά για τη διάθεσή του να αποχωρήσει ή να γίνει συνοδοιπόρος σε ένα νέο ισχυρό διοικητικό σχήμα που όμως θα έχει εχέγγυα να πάει την Καλαμάτα πιο ψηλά. Αν και όπως ο ίδιος τόνισε έχουν προηγηθεί αρκετές «φιλολογικές» επαφές, ουσιαστικά οι ελπίδες έχουν κρεμαστεί στο Σταύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος αναμένεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα εντός της εβδομάδας, ενώ μέσα στο ίδιο διάστημα προγραμματίζεται μια συνάντηση με οικονομικό παράγοντα που έχει δείξει ενδιαφέρον να αναλάβει την ομάδα, χωρίς όμως να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.
Σε κάθε περίπτωση μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει παγιωθεί το διοικητικό τοπίο (αν δεν προκύψει αλλαγή στην ηγεσία το ΔΣ θα παραμείνει το ίδιο χωρίς αναπλήρωση του Παπαθεοδωρίδη), ενώ μετά τις 10 Ιουλίου θα δρομολογηθούν τα αγωνιστικά θέματα.

Της Χριστίνας Ελευθεράκη