Οκτώ νέοι αγρότες από Μεσσηνία κέρδισαν τις ενστάσεις (ονόματα)

Οκτώ νέοι αγρότες από  Μεσσηνία κέρδισαν τις ενστάσεις (ονόματα)

Μέχρι τέλος του Ιουνίου αναμένεται να σταλούν οι αποφάσεις έγκρισης στους περίπου 300 εν δυνάμει δικαιούχους από όλες τις Περιφέρειες που «πέρασαν» οι ενστάσεις τους, για το μέτρο των Νέων Αγροτών του 2014, μετά και τη δημοσίευση των ονομάτων τους, σύμφωνα με πληροφορίες, από τις διαχειριστικές αρχές του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.
Τα ονόματα των δικαιούχων που εμφανίζονται στη λίστα θα πρέπει πλέον να περιμένουν πρόσκληση από τις εκάστοτε Αποκεντρωμένες Διευθύνσεις, ώστε να προσέλθουν στα γραφεία τους και να παραλάβουν την αποδοχή της ατομικής απόφασης έγκρισης πράξης.
Μετά τις γραφειοκρατικές διαδικασίες θα ακολουθήσει η πρώτη δόση του πριμ (70% του συνολικού ποσού), που δεν αναμένεται πριν από το Δεκαπενταύγουστο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Έτσι, από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώθηκε ότι για τη Μεσσηνία, σύμφωνα με τη Γνωμοδοτική Επιτροπή, δικαιώθηκαν οι εξής: Δημόπουλος Θεόδωρος του Χρόνη, Κανελλόπουλος Σταύρος του Ανδρέα, Καρρά Ελένη του Νικολάου, Κάτσαρη Μαρία του Παναγιώτη, Ράλλης Γεώργιος του Γεωργίου, Χαλκιοπούλου Αναστασία του Απόστολου, Νικολόπουλος Αθανάσιος του Γεωργίου, Κρίσπη Βασιλική του Χρήστου.
Α.Π.