Ο Δ.Σ. Καλαμάτας με ρεκόρ ξανά στην τελική φάση!

Ο Δ.Σ. Καλαμάτας με ρεκόρ ξανά στην τελική φάση!

Η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας κατέλαβε άνετα την πρώτη θέση στον όμιλό της και προκρίθηκε έτσι στην τελική φάση του 31ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων. Η ομάδα του Δ.Σ. Καλαμάτας που προκρίθηκε για ακόμη μία φορά στην τελική φάση της διοργάνωσης, θα προσπαθήσει να έχει αξιόλογη παρουσία.
Ο απολογισμός της ήταν 7 νίκες, ισοπαλία και ήττα (εκκρεμεί το ματς με την ομάδα του Δ.Σ. Κορίνθου που όπως γνωστοποίησε η φιλοξενούμενη ομάδα δεν προτίθεται να προσέλθει ν’ αγωνιστεί) όπου της απέφεραν 22 βαθμούς. Αυτή η βαθμολογική συγκομιδή είναι εντυπωσιακή και αν προσθέσουμε τους 3 βαθμούς από τον αγώνα κόντρα στην Κόρινθο, τότε οι 25 βαθμοί αποτελούν ρεκόρ για α΄ φάση. Επιπροσθέτως διαθέτει την καλύτερη άμυνα με 6 γκολ σε όλο το πρωτάθλημα.
Από τον όμιλο του Δ.Σ. Καλαμάτας προκρίθηκε στην τελική φάση ως δεύτερη η ομάδα του Δ.Σ. Ηλείας, η οποία και τον υποχρέωσε στη μοναδική ήττα.
Η τελική φάση του 31ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στη Δράμα και έχουν προκριθεί 12 ομάδες που θα χωριστούν σε 4 ομίλους των 3 και η πρώτη θα περάσει στην ημιτελική φάση. Η κλήρωση των αγώνων θα διεξαχθεί την προσεχή εβδομάδα και η ομάδα του Δ.Σ. Καλαμάτας θα αντιμετωπίσει τις παραδοσιακές δυνάμεις ΔΣ Αθήνας «Δράκων», Δ.Σ. Αθήνας «Σόλων», ΔΣ Θεσσαλονίκης «Αριστοτέλης», ΔΣ Θεσσαλονίκης «Αρμενόπουλος».
Η πρεμιέρα της τελικής φάσης έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 26 Ιουνίου (η τελετή έναρξης θα γίνει σε παραδοσιακό οινοποιείο).
Η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας έχει στρέψει πλέον την προσοχή της στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και ο προπονητής Παναγιώτης Πολίμος προγραμματίζει διάφορα φιλικά ματς. Βέβαια, υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα και αφορά τον επιθετικό Γιάννη Πλάγο που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, με τον κ. Πολίμο να ψάχνεται για την εύρεση του αντικαταστάτη του.