Σαλπάρει για Κρήτη στις 21 Ιουνίου ο «Βιτσέντζος Κορνάρος»

Σαλπάρει για Κρήτη στις 21 Ιουνίου ο «Βιτσέντζος Κορνάρος»

Οικονομικές και ανταγωνιστικές τιμές υπόσχετει η “Euroline”

Ξεκινούν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 20 προς Κυριακή 21 Ιουνίου τα δρομολόγια του «Βιτσέντζος Κορνάρος» για Κύθηρα, Αντικύθηρα και Κίσσαμο Κρήτης (Καστέλι).
Όπως και πέρυσι, θα γίνεται μόνο ένα δρομολόγιο την εβδομάδα και στο λιμάνι της Καλαμάτας θα φτάνει κάθε Σάββατο, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ θα αναχωρεί στις 00.45 ξημερώματα Κυριακής.
Η πρακτόρευση φέτος θα γίνεται από την εταιρεία EUROLINE Shipping & Cargo L.T.D, που έχει έδρα στην Ηγουμενίτσα, αλλά Καλαματιανό ιδιοκτήτη, τον κ. Σταύρο Μπακολιά.

Δρομολόγιο
Το πλοίο θα αναχωρεί από Κρήτη για Καλαμάτα στις 2.30 μετά το μεσημέρι κάθε Σαββάτου και θα μπαίνει στο λιμάνι των Κυθήρων. Θα φτάνει, δε, στο λιμάνι της Καλαμάτας στις 00.15.
Αναχωρώντας από το λιμάνι της Καλαμάτας ξημερώματα Κυριακής (00.45), στις 6.15 το πρωί θα φτάνει στα Κύθηρα και στις 10.30 στον Κίσσαμο.
Τα δρομολόγια θα εκτελούνται τουλάχιστον μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ η εταιρεία δεν αποκλείει, αν υπάρχει ζήτηση και η κίνηση δείχνει αυξητικές τάσεις, να συνεχισθούν περαιτέρω.

Οικονομικές τιμές
Η κίνηση το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με τις προθέσεις της εταιρείας, θα δείξει αν μπορεί το δρομολόγιο να συνεχισθεί και κατά τη χειμερινή περίοδο ή να αυξηθεί, ανά εβδομάδα, τους θερινούς μήνες.
Αιχμή του δόρατος για την προέλκυση επιβατών θα είναι οι οικονομικές τιμές, αφού στόχευση είναι αυτές να είναι στο 1/3 της τιμής του ίδιου δρομολογίου από Πειραιά.
Η εταιρεία EUROLINE, που ανέλαβε την πρακτόρευση της ΛΑΝΕ που έχει το «Βιτσέντζος Κορνάρος», ανοίγει γραφεία στην οδό Ψαρών 150, ενώ από αύριο θα μπορούν να γίνονται κρατήσεις και στο τηλέφωνο 27210-28080 (φαξ 27210-80020).