Το κόμμα τον… τραβάει από το μανίκι και στην Καλαμάτα

Το κόμμα τον… τραβάει από το μανίκι και στην Καλαμάτα

Διακοπή της διαπραγμάτευσης τώρα ζητούν μέλη της Ν.Ε. Μεσσηνίας από τον πρωθυπουργό

Στη «θανάσιμη μοναξιά του Αλέξη Ασλάνη» ο Διονύσης Σαββόπουλος έλεγε, μεταξύ άλλων, το μνημειώδες «και το κόμμα με τραβάει απ’ το μανίκι». Κάπως έτσι θα πρέπει να αισθάνεται και ο πρωθυπουργός Αλέξης- κι αυτός- Τσίπρας. Μαζί με το κόμμα του, έχει και μια μερίδα βουλευτών.
Μόνο στην Καλαμάτα μέσα σε μια εβδομάδα περίπου έγιναν και θα γίνουν δύο εκδηλώσεις με περιεχόμενο εκτός κυβερνητικού κλίματος, ενώ δε λείπουν και οι δηλώσεις των βουλευτών, Θανάση Πετράκου και Έλενας Ψαρρέα, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με το ύφος της διαπραγμάτευσης που ακολουθεί η κυβέρνηση με τους ευρωπαϊκούς “θεσμούς”.
Σήμερα το “Κόκκινο Δίκτυο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας” διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητές τον Γιάννη Μηλιό και τη Μαρία Μπόλαρη, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Η εκδήλωση θα γίνει στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» και θα ξεκινήσει στις επτά το απόγευμα.
Χθες το πρωί εκπρόσωποι του «Κόκκινου Δικτύου» μίλησαν για την αυταπάτη της διαπραγμάτευσης, τόνισαν ότι μια συμφωνία που θα έχει το χαρακτήρα μνημονίου δε θα γίνει δεκτή, ενώ σημείωσαν ότι στηρίζουν την κυβέρνηση, ώστε να υλοποιήσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, το οποίο και έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, όπως αναφέρθηκε.
Για την εκδήλωση μίλησαν οι εκπρόσωποι του «Κόκκινου Δικτύου», που είναι και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, Φώτης Ξεπαπαδέας, Μαρία Πούπουζα, Κώστας Πούπουζας (συντονιστής του «Κόκκινου Δικτύου») και Βασίλης Λυμπέρης. 

του Αντώνη Πετρόγιαννη