Τσιγγάνος εκλεψε 360 ευρώ από μίνι μάρκετ στην Καλαμάτα, αλλά συνελήφθη στο Ασπρόχωμα

Τσιγγάνος εκλεψε 360 ευρώ από μίνι  μάρκετ στην Καλαμάτα, αλλά συνελήφθη στο Ασπρόχωμα

Με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφερε ένα ζευγάρι Ρομά 23 ετών να βάλει «χέρι» στο ταμείο μίνι μάρκετ στην οδό Αύρας, στην Καλαμάτα, το απόγευμα της Δευτέρας. Το ζευγάρι μπήκε στο μίνι μάρκετ, η γυναίκα απασχολούσε την υπάλληλο, ενώ ο άντρας πήρε από το ταμείο 360 ευρώ. Έγινε ωστόσο αντιληπτός από την υπάλληλο, την έσπρωξε και προσπάθησε να διαφύγει με αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το κατάστημα.
Η δράση του σταμάτησε λίγο αργότερα, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και της ΟΠΚΕ στο Ασπρόχωμα, μαζί με άλλο ζευγάρι, που βρισκόταν στο αυτοκίνητο με το οποίο προσπάθησε να διαφύγει. Το αυτοκίνητο ανήκε σε 25χρονο Ρομά και σε αυτό βρέθηκε ένα μαχαίρι που κατασχέθηκε, ενώ τα χρήματα που είχαν κλαπεί βρέθηκαν στα χέρια της 18χρονης, η οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.
Σε βάρος του συλληφθέντος 23χρονου εκκρεμεί του ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές και απόφαση δικαστηρίου Ανηλίκων Αθηνών για παράβαση περιορισμών διαμονής.
Της σύλληψης, ωστόσο, διαφεύγει η 23χρονη, ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τα ίδια άτομα που έκλεψαν 900 ευρώ την Παρασκευή από πρατήριο καυσίμων στην Κυπαρισσία.