Φανερώνει προθέσεις, δίνει απαντήσεις και στέλνει μηνύματα η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας

Φανερώνει προθέσεις, δίνει απαντήσεις και στέλνει μηνύματα η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας

ΣΤΗ Γ.Σ. ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ – ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ – ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ»
 
Του Νίκου Μπαλόπουλου
 
Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την ημέρα που τα εναπομείναντα μέλη του Δ.Σ. της Καλαμάτας έδιναν συνέντευξη Τύπου και μιλούσαν για τις δυσκολίες και τις αγωνίες που υπάρχουν εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Γιώργος Ράλλης  είχε υπερτονίσει τη διαμόρφωση των οικονομικών δεδομένων, που έγιναν ακόμη πιο δύσκολα μετά την αποχώρηση του Θόδωρου Παπαθεοδωρίδη, αλλά και την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τα διοικητικά εάν προκύψει κάτι σοβαρό, σημαντικό και ελπιδοφόρο. 
Στο διάστημα που μεσολάβησε, πριν τη σημερινή γενική συνέλευση της Καλαμάτας, που είναι προγραμματισμένη από τις 10.00 π.μ. έως τις 12.00 μ. στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδρούρος», δεν προέκυψαν συγκλονιστικές διαφοροποιήσεις και προφανώς τα ίδια θα αναφέρει ο κ. Ράλλης και σήμερα στα μέλη του Ερασιτέχνη, εφόσον βεβαίως υπάρξει απαρτία, γιατί σε διαφορετική περίπτωση η ΓΣ θα γίνει την επόμενη Κυριακή. 
Παρά τις όποιες «μικροενοχλήσεις» δέχθηκε ο πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας όλο αυτό το διάστημα, το όλο σκηνικό αλλαγής του διοικητικού – ιδιοκτησιακού  καθεστώτος δεν προχώρησε εκατοστό, με τα δεδομένα να είναι ξεκάθαρα. Ο Γιώργος Ράλλης παραμένει στο τιμόνι της ομάδας, περιμένοντας, είναι η αλήθεια, χείρα βοηθείας, έτσι ώστε να τα καταφέρει τη νέα σεζόν. Βεβαίως παραμένει ανοιχτό σε καλές προτάσεις, δείχνοντας έτοιμος ακόμη και ν’ αποχωρήσει, εάν κρίνει ότι οι συγκεκριμένες προτάσεις χαρίζουν ορίζοντα αισιοδοξίας. 
Θα φανερώσει λοιπόν και πάλι, απέναντι στα μέλη αυτή τη φορά  τις προθέσεις του, θα δώσει απαντήσεις στα ερωτηματικά που θα υπάρξουν – αυτά θα προέρχονται μονάχα από τα ταμειακώς εντάξει μέλη, καθώς οι υπόλοιποι δεν μπορούν να λάβουν μέρος στη διαδικασία – και θα στείλει μηνύματα για τη συνέχεια.
Ραντεβού λοιπόν σήμερα στο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος».
 
Υ.Γ. Εντός των επόμενων ημερών, ίσως και συντομότερα απ’ ό,τι υπολογιζόταν, έρχεται στη Μεσσηνία ο Σταύρος Παπαδόπουλος, που αποτελεί το τελευταίο «αποκούμπι» του κ. Ράλλη, ο οποίος θα ήθελε μια μεγάλη οικονομική ώθηση, έτσι ώστε να χαράξει πορεία και στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Εάν έρθει αυτή, τότε ίσως υπάρξει μια μικρή ισορροπία, όμως σε αντίθετη περίπτωση οι δυσκολίες γιγαντώνονται. Όσο γι’ αυτούς που περιμένουν σε ενεργοποίηση του κ. Παπαδόπουλου, θεωρούμε ότι είναι πλέον ένα μακρινό, ουτοπικό, σενάριο.