Έλενα Ψαρρέα: Ήρθε καιρός να δημιουργήσουμε νέα εποχή

Έλενα Ψαρρέα: Ήρθε καιρός  να δημιουργήσουμε νέα εποχή

Η βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ψαρρέα, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη στάση της απέναντι στη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές και στη σύναψη του τρίτου μνημόνιου, με ανάρτησή της στην προσωπική της ιστοσελίδα.
Εκεί διαμηνύει, όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα συμφωνηθέντα, μια και τα θεωρεί ως μια κακή συνέχεια των δεινών που υπέστη η χώρα, οι πολίτες της, τα τελευταία πέντε χρόνια.
Στο μήνυμά της στο facebook η Έλενα Ψαρρέα σημειώνει: «Αυτή η κυβέρνηση έλαβε την πιο σπουδαία και διαυγή εξουσιοδότηση, να φέρει την ελπίδα. Σε μια κοινωνία που δε θέλει να ζει τα μνημόνια της καταστρόικα, το ένα πίσω από το άλλο. Σε μια κοινωνία που με περηφάνια έβαλε τη σφραγίδα λέγοντας το δικό της ΟΧΙ.
Ο λαός πήρε την τύχη στα χέρια του μετά από πέντε χρόνια καταπίεσης και εξαθλίωσης, κατάλαβε τη δύναμή του. Δεν αψήφησε απλά τους εκβιασμούς όλου του παλιού, φθαρμένου πολιτικού προσωπικού και μιντιακού κατεστημένου και τα τελεσίγραφα των λεγόμενων θεσμών. Ύψωσε το ανάστημά του. Τίμησε τους αγώνες γενεών που αντιστάθηκαν και άνοιξε το δρόμο της αντίστασης, της ανατροπής και της ρήξης. Πέντε χρόνια μάθαμε ότι η φρίκη μπορεί να κουβεντιάζεται ενώ εκείνη αμίλητη, να προχωράει. Ήρθε τώρα ο καιρός των πράξεων.
“Αγωνιζόμαστε για να προφτάσουμε την αυγή και το αύριο, για να δημιουργήσουμε νέους χρόνους κι εποχές, στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων”».
Α.Π.